Réka B.

Réka B.

26 órán belül válaszol az üzenetek 60%-ára
60% 26 ó

Réka B.

Matematika korrepetálás

Korrepetálási tantárgyak:
Leírás Referenciák

Leírás

Brogli Réka vagyok, a Miskolci Egyetemen mérnökként végeztem. Az egyetemi éveim alatt matematika korrepetálással foglalkoztam, így immáron 6 éves tapasztalattal rendelkezem általános és középiskolás matematika oktatásában.
Szívesen vállalok felzárkóztatást, felvételire vagy érettségire való felkészítést 1.-12. osztályig személyesen, vagy online. Igény esetén házhoz is tudok menni.

Referenciák (1)

Anita H.

Anita H.

Ellenőrizetlen referencia

Nagyon örülünk, hogy megtaláltuk a Rékát!!!!! A gyermekemet központi felvételire készítette fel, precízen, pontosan, mindig mosolygós, türelmes és természezesen pontos! (Minden értelemben!) Órák sosem maradtak el, felkészülten érkezett, a gyermekhez igazodott,magyarázott. Az egy óra mindig kicsit több volt,mintsem kevesebb! Bámikor fogadott javítani való feladatot és küldött is gyakorolni valót. Azóta már osztálytárs is jár hozzá, teljes megelégedettséggel!!!!! Holnapig tudnám írni a pozitív dolgokat, róla és a munkájáról! ++++++ Feltétel nélkül mindenkinek ajánlom, akik hozzá járunk, nála "ragadtunk"! :D Itt is szeretném megköszönni a munkáját! Örülünk, hogy rádtaláltunk!!!!!! Köszönettel!!!!! :) ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆