Pleskó A.

Pleskó A.

11 órán belül válaszol az üzenetek 80%-ára
80% 11 ó
Új tanulókat fogad

Pleskó A.

Új tanulókat fogad

Töri közép és emelt szint oktatása 2024-es követelmények szerint, megbízhatóan Szegeden és a világhálón

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  4000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délután, este, hétvégén
Ár Ártól 4000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délután, este, hétvégén
Leírás Óratípusok Referenciák

Leírás

Szeretek tanítani, főleg történelmet, jó meglátni az abban rejlő mélyebb összefüggéseket. A 2024-es érettségi követelményeknek megfelelően, kidolgozott segédanyagokkal, vázlatokkal tudom segíteni felkészülésedet. 25 éves gyakorlatom van, szeretem a kihívásokat a munkában és az életben is. Az a tanár vagyok, aki szereti diákjaiból kihozni a maximumot, ösztönözlek az egyre jobb teljesítményre és főleg a megértésre. Nem tudsz beszélni? Félsz megszólalni? Akkor azt gyakorolni kell! Az írásbeli megy nehezen, arra is vannak jó módszereim, melyekkel, sokkal jobb teljesítményt érhetsz el. Szeretem a nyitott, kérdezni tudó diákokat, de a szótlan csendeseket is, akik egy idő után mernek kérdezni is. Ha nálam akarsz tanulni, nem úszod meg könnyen, mert sokat kell tenned neked is a sikerért. Tanári tapasztalatommal, tudásommal, empátival segítelek.
Részletes árinformáció:
magyar nyelv általános iskola helyesírás korrepetálás, felvételire készítés: 4000 Ft/ óra;
történelem közép-és emelt szint: 4900 Ft / óra

Óratípusok

Standard óra

4000 Ft / 55 perc

Referenciák (1)

+ Referenciát írni
Deleted-5d02d4 D.

Törölt fiók

Ellenőrizetlen referencia

Én körülbelül egy évig dolgoztam/tanultam együtt Andrea Tanárnővel. Emelt történelem érettségire készültem fel a segitségével. Minden órát nagyon élveztem, sok új információt tudhattam meg. Minden anyaghoz plusz vázlatokat kaptam, ami nagyon sokat segitett. Ha bármi kérdésem volt bármikor feltehettem a Tanárnőnek és mindig kaptam rá választ. Az órák elejét legtöbbször feleléssel kezdtük, amelynek köszönhetően fejlődhetett a szóbeli megnyilvánulásom.

Tanár válasza:

Almi nem tudott beszélni, amikor elkezdtük a felkészülést, mert sosem feleltek szóban, de szorgos igyekezettel megtanult és a szóbelin 40 pont felett teljesített. Életem egyik legnagyobb sikere volt... Ez a kislány akarta az eredményt és gyakorolta a feleleteket, ami meghozta az eredményt. Gratulálok neki!