Pusztai L.

Pusztai L.

2 órán belül válaszol az üzenetek 80%-ára
80% 2 ó
Új tanulókat fogad

Pusztai L.

Új tanulókat fogad

Nehezen megy a kémia, vagy a biológia, esetleg mindkettő? Érettségiznél belőlük akár emelt szinten? Keress engem!

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  1496 Ft
Ár Ártól 1496 Ft
Leírás Óratípusok Referenciák

Leírás

Én másodéves orvostan hallgató vagyok a Pécsi Tudomány Egyetemen, és vállalom általános iskolásoktól kezdve, egészen emelt szintű érettségire készülők korrepetálását, illetve segítését. Én anno egyedül készültem fel az emelt kémia illetve biológia érettségire, így egészen egyedi tanácsokkal, illetve módszerekkel is gazdagítalak. Nálam a legfontosabb hogy értsed az anyagot, értsd az összefüggéseket, és tudj gondolkodni a kémia illetve biológia nyelvén. Ezek elérésében segítek neked, hogy téged is elsőre felvegyenek az álom egyetemedre, vagy csak szimplán jobb jegyeket szerezz.
Óráim általában 1 órások, köztük 10 perces szünettel, azonban rugalmas vagyok.
Az online tér mellett személyesen is várlak a Pécsi lakásomba.

Óratípusok

1

1

1496 Ft / 55 perc

Referenciák (4)

+ Referenciát írni
Maczucza K.

Maczucza K.

Ellenőrizetlen referencia

Nagyon türelmesen és érthetően magyaráz. Az órák sosem unalmasak és rövid idő alatt is sokat fejlődtem nála.

Odett Amanda D.

Odett Amanda D.

Ellenőrizetlen referencia

Én nagyon szerettem Lacihoz járni! Végre megértettem a tananyagot. Ha valami nem volt tiszta,többszőr is átbeszéltük és próbálta a lehető legjobb módon több szempontból megközelíteni. Az órák mindig nagyon jó hangulatba teltek el. Én csak ajánlani tudom Lacit mindenkinek!

Kata M.

Kata M.

Ellenőrizetlen referencia

Kiválóan tud magyarázni, ha kell egy dolgot többféleképpen. Sokkal érthetőbb és emészthetőbb így az anyag, nélküle biztosan nem sikerült volna így az érettségim! Türelmes az órák jó hangulatban telnek. Mindenkinek szívből ajánlom Lacit!

Viktória K.

Viktória K.

Ellenőrizetlen referencia

Szerintem értelmes és okos ember/tanár/diák és értelmesen el tudja magyarázni az anyagot és figyelmes (tehát a diák érdekeit is figyelembe veszi). Én teljesen elégedett vagyok, a tananyag is érthető amit lead. Szerintem a tanórák is jó hangulatban telnek el,szóval nem unalmas az egész,ami miatt szerintem élvezetesebb/érthetőbb lesz a tantárgy/tananyag.