Orbán N.

Orbán N.

Orbán N.

Basszusgitár és hárfa oktatás

Korrepetálási tantárgyak:
Leírás Referenciák Fényképek & Tanúsítványok

Leírás

Basszusgitár és hárfa oktatást vállalok teljesen kezdőtől középhaladó szintig.
Zenetanári- és mesterdiplomával rendelkezem a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemről sok éves tanári és előadóművészeti tapasztalattal.

Referenciák (3)

+ Referenciát írni
Olah P.

Olah P.

Ellenőrizetlen referencia

Még a Covid elött vettem basszusgitár leckéket a Nellitől Szekeres Tamás szoló projectjében basszusgitározott akkor, és egy alkalommal megkérdeztem vehetnék e basszusgitár órákat tőle. Nagyon rugalmas volt az időbeosztást, és a tananyagot illetően is. Sok más tanárral ellentétben nagy hangsúlyt fektetett a basszusgitározás technikai részére is (Bemelegitő gyakorlatok fontossága, helyes kéztartás, stb), és ami a zenei dolgokat illeti, abszolút top-on volt. Amikor megtanultam egy egy számot/darabot, akkor képes volt az előadásbeli finomságokra is felhini a figyelmemet és tanácsokat adni , amik végül is egyedivé teszik az ember előadásmódját/játékát.

Gabriella Tohai A.

Gabriella Tohai A.

Ellenőrizetlen referencia

Nellinél hárfázni tanultam. A kiválasztott daraboknál figyelembe vette az aktuális képességeimet, s az abból adódó lehetőségeim mellett a kívánságaimat, zenei érdeklődésemet, törekvéseimet. Így élmény volt tanulni, inspiráló. Határozottan követelt, ugyanakkor megértő is tudott lenni, ha valami miatt nem tudtam készülni. Sokoldalú művészi képességei, tehetsége, előadói tapasztalatai, finom, intuitív ráérzései szélesebb látószögből támogatták fejlődésemet, s lendítettek tovább elakadásaimon. Hálás vagyok, hogy egykori tanáromként tisztelhetem őt. Szeretettel ajánlom Nellit mindenkinek, aki hárfán szeretne tanulni!

Deleted-546442 D.

Törölt fiók

Ellenőrizetlen referencia

Sziasztok! Nelli, egy kedves türelmes tanárnő. Tud igazodni a tanítványhoz, hogy őt, hogy kell tanítani és emiatt, jól lehet vele haladni, mármint a tanárnővel és a tananyaggal. Ha valamit nem értesz, mindig jelezd neki, akkor is, ha úgy érzed, hogy ciki a kérdésed! Hidd el, nem fogod megbánni, jobban jársz ha jelzed, mintha nem jelzed, mert akkor, nem ütköztök akadályba és ezzel a saját és a tanárnő munkáját is segíted. Utó Irat: Tessék szorgalmasan készülni az órákra! Szigorú ilyen szempontból. 😊 Jó tanulást!

Fotók és bizonyítványok