Enikő L. Ellenőrzött személyazonosság

Enikő L.

1 órán belül válaszol az üzenetek 90%-ára
90% 1 ó
Ellenőrzött személyazonosság
Új tanulókat fogad

Enikő L.

Új tanulókat fogad

Matek, biológia, kémia magántanítás

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  4000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 4000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Leírás Óratípusok Referenciák

Leírás

Semmelweis egyetem hallgatója vagyok. Emelt matematika, biológia és kémia érettségimnek köszönhetően hatékonyan és fiatalosan fel tudom készíteni akár érettségire, akár felvételire. 4 éve tanítok magán fiatalokat.
Örömmel várom minden tanulni vágyó jelentkezését! :)

Óratípusok

Próbaóra

2000 Ft / 30 perc
Standard óra

6000 Ft / 60 perc
Csoportos óra

Tanulj barátaiddal kedvezményes áron. :) Az ár fejenként értetendő.

4000 Ft / 60 perc

Referenciák (2)

+ Referenciát írni
Pivarcsi I.

Pivarcsi I.

Ellenőrizetlen referencia

Nagyon ajánlom Enikőt! Kedves és mindig lehet kérdezni tőle. Órán kívüli plusz feladatokat ad és kijavítva vissza is küldi. Rengeteg önerőt rak bele ő is, hogy te felkészülj. Türelmes és mindig próbál rávezetni a megoldásra, ha kell többször is elmagyarázza. Saját maga is képes egy tematikát felállítani, amivel haladni tudtok! Lelkiismeretes és nagyon jó tanár. A tudása rendkívül széles határok között mozog, mindenhez hozzá tud tenni egy olyan mondatot, amivel jobban megjegyzed az adott témát :)

Virág F.

Virág F.

Ellenőrizetlen referencia

Jó szívvel ajánlom Enikőt, mert nagyon felkészült, pontos és megbízható, jól ért a kamaszok nyelvén. Jó hangulatú, mégis fegyelmezett órákat tart. Az órái egyénre szabottak, kérheti a lányom, hogy a következő órán miben szeretne segítséget kérni. Most csak matekra jár hozzá, de ugyanúgy tud majd segíteni neki bioszból vagy kémiából is, ha ezekből a tárgyakból is segítségre lenne szüksége a jövőben. Az órákon sikerült rendbe rakniuk olyan kérdéseket, amiket az iskolában nem tudtak eléggé tisztázni. Biztos vagyok benne, hogy a matek központi felvételi megírása nem fog nehézséget okozni. Gyerekem szívesen tanul nála, hálásan köszönjük a nagyszerű oktatást!