Judit Anett K.

Judit Anett K.

Ártól 2000 Ft
Új tanulókat fogad

Judit Anett K.

Új tanulókat fogad

Francia nyelv érthetően

  • -
  • Online tanórákat kínál
  • Előnyben részesített időpontok: délután, este, hétvégén
Ár Ártól 2000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délután, este, hétvégén

Leírás

Hatékony kommunikációs módszerekkel francia nyelv tanítása óvodásoktól kezdve 100 éves korig, online bárhol az országban, és személyesen Miskolcon.

Kb. 20 éve tanítom a nyelvet, többször voltam kint Franciaországban, ahol sok életbeli tapasztalatot szereztem erről a kultúráról. Már minden szinten oktattam és korrepetáltam kicsiket, nagyokat, óvodásoktól kezdve a felnőttekig. Próbálom egyénre szabottan megtervezni a fejlesztést, tanítást, figyelembe véve a tanuló személyiségjegyeit, szokásait.
Olyan diákokat várok csak, akik kitartóak, motiváltak, nem a tanároktól várják el, hogy keressék őket, lelkesek és akarnak is tanulni, mert amúgy félgőzzel nincs értelme.

Új anyag feldolgozás különböző analóg és digitális módszerekkel. Gyakorlás sok példával, egyénre szabott feladatokkal és fejlesztő játékokkal. Módszertani újítások, beszéd központúság, tanulási technikák tanulása egyénhez mérve. A cél érdekében videók, hallott szövegértési feladatok, vizsgafeladatok gyakorlása.
Kitartó, motivált diákokat keresek, akik akarnak is tanulni. Ragaszkodom a heti megbeszélt óraszámhoz, és ha elmarad bármilyen okból, ennek a bepótlásához. Aki ezt az egyszerű dolgot nem tudja, nem akarja betartani, inkább ne jelentkezzen. Továbbá fontos a folyamatos tanulás, házi feladatok írása, mert fejlődni csak így lehet.