Bence F.

Bence F.

6 órán belül válaszol az üzenetek 90%-ára
90% 6 ó
Ártól 4000 Ft
Új tanulókat fogad

Bence F.

Új tanulókat fogad

Érettségire, nyelvvizsgára, folyékony kommunikációra való felkészítés angol nyelvből hatékonyan, és érthetően

  • 5/5 (2 tanuló értékelte)
  • 3 letanított órák
  • Online tanórákat kínál
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 4000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Korrepetálási tantárgyak:
Leírás Referenciák

Leírás

Bemutatkozás

Sziasztok Farkas Bence vagyok,

7 évet éltem Londonban ezalatt az idő alatt rengeteg különböző fajta és típusú akcentussal találkoztam ennek is köszönhetően erős társalgási és nyelvtani ismeretekre tettem szert. Jelenleg is egy angol gazdasági cégnél dolgozom aminek szerves részét képezi a formai és szakmai kommunikáció írásban és beszédben egyaránt.
Emellett elvégeztem egy tanulási technikák képzést így olyan gyakorlati tippeket tudok nyújtani ami megsokszorozza a tanulás hatékonyságát és ezek egyéb tantárgyakban is ugyanúgy hasznosíthatók. Továbbá nézetem szerint rengeteget hozzá tud tenni az órák élvezhetőségéhez és effektivitásához hogy az óra társalgási része különböző kommunikációs technikákkal zajlanak (ezek improvizációs gyakorlatok melyeknek egy részét amatőr színész tanfolyamokon sajátítottam el) így sokkal jobban megmaradnak a szavak a hosszú távú memóriában illetve az egyén alap kommunikációját is fejleszti. Pár éve adok magánórákat, kicsiket és nagyokat egyaránt, általános iskolásoknál többnyire az éppen aktuális, iskolában vett órai tananyagot dolgozzuk fel a tanulókkal, idősebbeknél pedig a beszéd készség fejlesztése van a fókuszban. Bármelyikről is legyen szó, igyekszem a tudást lényegretörően, gyakorlatiasan átadni, középpontba helyezve hogy játékos feladatok segítségével, élvezetesen kerüljenek feldolgozásra a különböző témakörök.

Mire készítek fel?

Közép és emelt érettségire, közép és felsőfokú nyelvvizsgára , gyakorlati mindennapi társalgásra , illetve általános iskolásoknak tartok korrepetálást.

Tanítási módszer

A tanítási módszer szerintem egyéntől függ, a diákok igényeinek megfelelően kell kialakítani. Próbálom közérthetően, a lehető legegyszerűbben elmagyarázni az adott anyagot. Jókedvvel is lehet tanulni, mint fiatal tanár arra törekszem, hogy kellemes hangulatban, élményszerűen teljen a tanulás.
Amikor valamilyen vizsgára készülünk az alapoktól indulva az összes feladattípust végigvesszük, hogy kellő rutint és ismeretet szerezzenek diákjaim, mire elérkezik a teszt ideje, egyébként ha csak nincs valamilyen speciális igény a kommunikációs gyakorlatokon van a hangsúly.

Speciális igények

Bármilyen igényt szívesen meghallgatok, keressenek bizalommal. Az alap felállás a fentebb leírtak, de nyitott vagyok különböző módosításokra (pl.: órák hosszának vagy a képzés idejének megváltoztatása / egynél több fős tanfolyamok indítása.
Emellett vállalok általános korrepetálást, tehetségfejlesztést vagy pótvizsgára való felkészítést.

Bármilyen kérdéssel forduljanak hozzám bizalommal.

Jelenleg egy tanulóra van még kapacitásom , ezt követően pedig az érettségi időszak végeztével.

Referenciák (1)

Dávid B.

Dávid B.

1 letanított óra

Bencével az oldalon keresztül ismerkedtem meg . Korábban is voltak magán tanáraim de tanítási módszereik nem igazán különböztek. Annak ellenére hogy eddig még csak 4 óránk volt azt már most látom hogy Bence módszerei sokkal élvezetesebbek és emellett meg sokkal hatékonyabbak is. A szavak megjegyzése eddig sok problémát okozott viszont a tőle tanult gyakorlatokkal viszonylag könnyen megy. Emellett türelmes és nagyon érthetően magyaráz ha valamit nem értek többször is elmondja más fajta megközelítésből.