Tamás E.

Tamás E.

Tamás E.

A legsokoldalúbb társadalomtudományi oktatás Budapesten

  • Online tanórákat kínál

Leírás

A Szegedi Tudományegyetem, "leánykori nevén" a József Attila Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán magyar nyelv és irodalom, irodalomelmélet, filozófia szakon végeztem és itt szereztem három diplomát.
Előbb a JATE-n (Szegedi Tudományegyetem) oktattam két évig az Irodalomelmélet Tanszékcsoportban hermeneutikát, valamint a Filozófia Tanszéken egzisztenciálfilozófiát.
Ezután az ELTE FEB2000 magántanáraként egyetemi felvételi előkészítő kurzusokat tartottam évekig filozófiából.
Ezzel párhuzamosan A Magyar Tudományos Akadémia Filozófiai Kutatóintézetében dolgoztam kutatóként, valamint több középiskolában tanítottam filozófiát, etikát, magyar nyelvet és irodalmat. Évek óta a médiában is dolgozom. Újságíróként több országos lap munkatársa voltam, többszáz cikket publikáltam a nyomtatott és az online sajtóban. Rádiósként a Könyvklubot és a Bemutató példány című kortárs irodalmi műsort vezettem. Televíziós műsorvezetőként 2013 óta dolgozom a FixHD Televízióban, itt is több műsort vezetek párhuzamosan (B.O.Y., Enigma, Jogász). Ezeket a műsoraimat megtalálod a YouTube-on.
A Magyar Televízió 5-ös csatornáján az érettségi 2018 című műsor magyar nyelv és irodalomtanára voltam. Ezeken a hasznos előadásokon keresztül készült több tízezer gimnazista és középiskolás az érettségire a pandémia időszakában, 2020-ban és 2021-ben is. Ezeket az órákat megtalálod a YouTube-on és a Médiaklikken is.

Ahogy látod, tehát összekötöm az oktatást a médiával
Nyolc éves korom óta versenysportolok.
Az intézményi oktatás mellett sok magántanítványomat sikeresen készítettem fel az évközi, illetve az érettségi és az egyetemi felvételi vizsgákra, valamint a szakdolgozatra is. Nagyon szeretek tanítani széles publikum, nagyközönség előtt éppúgy, mint személyesen, magántanítványokat. Rugalmas vagyok, szívesen alkalmazkodom az egyéni igényekhez, a tankönyvi törzsanyagok keretein túllépve tanítok, amihez igénybe veszem a multimédiás eszközöket is.
Szeretettel várlak az óráimra, akár azonnali kezdéssel!