Kozma C.

Kozma C.

1 órán belül válaszol az üzenetek 29%-ára
29% 1 ó

Kozma C.

Informatika korrepetálás BÁRMELY korosztály számára - (Emelt és közép szinten is) Érettségi felkészítés is szakmabelitől!

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  3000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 3000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Korrepetálási tantárgyak:

Leírás

Az óráim egyaránt szólhatnak informatika iránt érdeklődőknek, de már érettségi iránt elköteleződők számára is, legyen szó közép vagy akár emelt szintű érettségi megszerzéséről. Óráim 60 percesek, szeretek még órák előtt egyeztetni, hogy már felkészülve, feladatokkal vagy esetleges magyarázatokkal érkezhessek az órákra, és annál is gördülékenyebben haladjon a tanulási procedúra.

Informatikai végzettséggel nem csak érettségi, hanem szakmai szinten is rendelkezem. Úgy gondolom, az informatikának hasznos szerepe van, később annál is nagyobb lesz a társadalom széles spektrumú körében. Eddig is szerettem tanítani gyerekeket, bár eddig csak szemtől szembe történt meg, haladni kell a korral :)

A gyermekekben rengeteg kreativitás rejlik, főleg az informatikában érdekeltekben, így könnyedén lehet azt kibontakoztatni.

Aki pedig már bőven középiskolás éveit tölti, azok számára pedig könnyűszerrel lehet érdekessé tenni akár az érettségi követelmények tételeit is, hisz könnyen megtanulhatóak egyes módszerekkel.

Az árak tartalmazzák kis- és középiskolás gyermekek számára is az órákra való felkészülést, 60 perces órák megtartását, a tananyagok kidolgozását, melyet a diákok is érthető és tanulható formában vehetnek át, az órát követően.

Óratípusok

Standard óra

3000 Ft / 55 perc