Ribiczey S.

Ribiczey S.

14 órán belül válaszol az üzenetek 50%-ára
50% 14 ó

Ribiczey S.

Angol és Francia nyelvtanulás tapasztalt nyelvhasználótól

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  3500 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délután, este, hétvégén
Ár Ártól 3500 Ft
Előnyben részesített időpontok: délután, este, hétvégén
Leírás Óratípusok Referenciák

Leírás

Fejlesztenéd az angol vagy francia nyelvtudásodat? Vagy akár csak érdeklődsz valami új nyelv és kultúra iránt, esetleg szeretnéd tudni megértetni magad nyaraláskor?
Nottinghamben (Anglia) 3.éves pszichológia tanhallgatóként mind felsőfokú angol és francia nyelven szakképzettként ebben szívesen segítenék. Legyen szó nyelvvizsga vagy érettségi felkészítésről, sot akár teljes kezdetlegesen az alapoktól, az óráimon a te igényeidnek megfelelően haladnánk téma, nyelvtan és szókincsfejlesztő módszertanokkal. Angol nyelvből a British English-t előnyben részesítem, azonban ha más a preferencia (amerikai, kanadai stb.) ezzekkel is komfortos lennék.
Franciaországban való hosszabb tartózkodásom lévén tapasztalt nyelvhasználó vagyok, és szívesen adom tovább a kultúra illetve nyelv iránti szendvedélyemet egy nyelvóra kereti között is.
Érdeklődni messengeren Sára Ribiczey névre küldött üzenetben lehet.

Óratípusok

Standard óra

3500 Ft / 55 perc

Referenciák (1)

+ Referenciát írni
Imre M.

Imre M.

Ellenőrizetlen referencia

Emelt szintű Angol érettségi miatt kerestem fel Sárit. Már a bemutatkozós órán szimpatikus volt felmérte a tudásom/képességeim valamint megbeszéltük azt hogy hogyan és miképp haladjunk. A következőket tapasztaltam Sárival kapcsolatosan: - Ha nem ment valami akkor azt többször is elmagyarázta - Precíz és nem mellesleg pazarul tanít -Iszonyatosan kedves és jólelkű ember már már a mentoromnak tekintettem olykor! -Egyáltalán nem rest az órán kívűl is foglalkozni veled!Sőt rengeteg hasznos anyagot küld -Próbálja a legtöbbet kihozni belőled és tényleg érdekli az hogy elérd a célod És hát az eredmények magukért beszélnek hisz az Emelt Angolom 82%-os lett ami azt jelenti hogy bejutottam az Egyetemre! Mégegyszer nagyon köszönöm a munkádat!:) Mindenkinek szívből ajánlom őt! Számomra a legjobb tanár és a jővőben is csak hozzá!