Csősz A.

Csősz A.

Új tanulókat fogad

Csősz A.

Új tanulókat fogad

Fiatalos,praktikus angol tanítás Budapesten

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  4000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délután, este, hétvégén
Ár Ártól 4000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délután, este, hétvégén
Korrepetálási tantárgyak:
Leírás Óratípusok Referenciák

Leírás

Szia! Nevem Attila, gépészmérnök és angol magántanár vagyok fiatalos lendülettel és lelkesedéssel a tanítványaim sikere iránt. Több éves tapasztalatom van az angol nyelv tanításában különböző korosztályok és szintek számára.
Jelentős időt töltöttem külföldön, és használtam az angolt valós helyzetekben, ami mély megértést adott nekem a nyelvről és annak finomságairól.
Azt hiszem, hogy a nyelv megtanulásának legjobb módja a benne való elmerülés, ezért törekszem olyan környezetet teremteni, ami élvezetes és vonzó, ami ösztönzi a tanítványokat a minél több beszédre és gyakorlásra. Nem követek szigorú tankönyv követő oktatást, hanem sokféle anyagot és tevékenységet használok, hogy az órák érdekesek és kapcsolódók legyenek a tanítványok érdeklődéseihez és igényeihez.
Értem, hogy minden tanuló egyedi, ezért egyénileg dolgozom ki minden tanítványommal a speciális céljainak és tanulási stílusának megfelelő óratervet. Rendszeresen adok jelentést a haladásról és mindig elérhető vagyok kérdésekre és további támogatásra az órákon kívül.
Összességében biztos vagyok abban, hogy segíteni tudom tanítványaimnak javítani az angol nyelvtudásukat és elérni céljaikat. Ha élvezetes és hatékony angol tanárt keres, szívesen részese leszek a nyelvtanulási utazásának!

Óratípusok

Standard óra

4000 Ft / 55 perc

Referenciák (1)

+ Referenciát írni
Szarka B.

Szarka B.

Ellenőrizetlen referencia

Ismerem Attilát általános iskola óta, és úgy beszéli a nyelveket mint C3PO. Bátran ajánlom őt a leendő tanulni vágyóknak.