Papp A.

Papp A.

48 órán belül válaszol az üzenetek 100%-ára
100% 48 ó+
Új tanulókat fogad

Papp A.

Új tanulókat fogad

Diák szemmel tanító tanár

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  3400 Ft
Ár Ártól 3400 Ft
Korrepetálási tantárgyak:
Leírás Óratípusok Referenciák

Leírás

Papp Andrásnak hívnak, 18 éves vagyok, idén érettségiztem, és szemptembertől a Károli Gáspár Egyetem BTK karára fogok járni.
Már 2019 óta tartok magánórákat és korrepetálásokat, és ebből fakadóan vannak előre elkészített tanmeneteim és tananyagaim amiket ingyenesen biztosítok nyomtatott formában a diákjaimnak. Földrajz és történelem tantárgyak oktatását vállalom, és egyaránt tudok segíteni abban hogy meglegyen a jobb jegy, vagy éppen az érettségi. Történelmet emelt szintig, földrajzot pedig középszintig oktatok.
Diáklétemből adódóan megtudom érteni a fiatalok és diákok nehézségeit, és átlátom azt, hogy mi okozhat nehézséget az adott diáknak a tanulásban.
Az első órán amit tartok a diákoknak mindig kitűzünk egy adott célt, és az alapján fogok készülni a következő órákra. A személyes órákat preferálom, de igény esetén online órákat is szívesen tartok.

Óratípusok

Standard óra

3400 Ft / 55 perc

Referenciák (1)

+ Referenciát írni
Noémi Schlotter D.

Noémi Schlotter D.

Ellenőrizetlen referencia

Andris egy igazán jó tanár, türelmes segítőkész és lelkes. Nekem történelemből tartott órákat segített felkészülni az érettségire és nagyon jól sikerült 😄 Mindenkinek csak ajánlani tudom.