Benjámin S.

Benjámin S.

2 órán belül válaszol az üzenetek 50%-ára
50% 2 ó
Új tanulókat fogad

Benjámin S.

Új tanulókat fogad

Legyél Te is MateKapitány!! (Matematika pótvizsga, közép-és emelt érettségi, felvételi felkészítés!)

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  4500 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 4500 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén

Leírás

Szlatnik Benjámin vagyok matematika-földrajz szakos mesterdiplomás gimnáziumi tanár, közel 8 éve tanítok magántanárként, és hat éve tanítok osztályszinten is, Ped I.-es minősítő vizsgámon 90%-os eredményt értem el. Ha szeretnél Pécs történelmi belvárosában - Felsőmalom utcában - fiatalos lendülettel tanulni akkor keress bátran! Garantálom hogy nem csak a tananyagot sajátítjuk el, hanem barátságos légkört teremtve megtanulnuk együtt hatékonyan gondolkodni és problémákat megoldani.

Tanításom során a leggyakrabban elhangzó kérdés a "Miért?". Hiszen ahhoz hogy megfelelően sajátítsuk el a tananyagot és magabiztos legyen a tudásunk, magolás helyett a folyamatok megértésére és az összefüggések ismeretére kell helyeznünk a hangsúlyt. Emellett legalább egy tucat esetben foglalkoztam tanulási nehézséggel küzdő diákokkal is (SNI, BTM, ADHD), akik remek eredményt értek el felvételi, érettségi vizsgán. A szakmám számomra nem munka, sokkal inkább hivatás, így a gyerekek megismerése, a jó hangulatban eltöltött percek ugyancsak fontos kritériumnak számítanak.

Ha felkeltettem az érdeklődésed, ne hezitálj, keress fel bátran telefonon, e-mailben vagy facebookon és egyeztetünk a részletekről!!

Óratípusok

Standard óra

4500 Ft / 60 perc