Zoltán Patrik T.

Zoltán Patrik T.

8 órán belül válaszol az üzenetek 100%-ára
100% 8 ó
Új tanulókat fogad

Zoltán Patrik T.

Új tanulókat fogad

A legjobb angol magántanítás ONLINE

Ár Ártól 4000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Leírás Óratípusok Referenciák

Leírás

Kedves leendő nyelvtanuló barátom!

Nagy szeretettel köszöntelek az oldalamon! Török Zoltán Patrik, angol magántanár, egyetemi hallgató vagyok.

Az angol nyelv iránti szeretetem hat éves koromban, mintegy 18 évvel ezelőtt kezdődött. Azóta folyamatosan, napi szinten, a nap csaknem 24 órájában használom az általam olyannyira szeretett angol nyelvet, amelyet jelenleg felsőfokú szinten beszélek.

A brit kultúra iránti érdeklődésem és az angol nyelv szeretete vezetett arra, hogy belevessem magam a tanításba.

Óráim főleg beszédcentrikusak és közük sincs a túlságosan száraz, közoktatási módszerekhez! Aktívan, begyakorolva, alaposan megmagyarázva és megértve sajátíthatod el a nyelvet. Közösen gyakoroljuk és fejlesszük az íráskészségedet, szövegértésedet és szövegalkotásodat! Úgy haladhatsz előre a tanulásban, hogy szinte észre sem veszed: megérted az anyanyelvi beszélőket, ha szükséges angolul gondolkodsz, a legkülönfélébb dolgokat is megnevezed angolul, sőt eljutsz a folyékonyságra.

Oktatásom során a fiatalok igényeihez igazodva, előszeretettel használom hallgatásra, beszédalkotásra, szókincs bővítésére az általatok kedvelt sorozatokat, filmeket, sőt az angol anyanyelvi rövid kis videókat, TikTok-okat is, így garantáltan az élő, mindennapi beszédet sajátíthatjátok el. Ehhez igazodva tematikus órakat is tartok a szövegértés és szókincs bővítésére!

Házifeladat és "teszt" nálam is van, a gyakorlásra nagy hangsúlyt fektetünk, az esetleges hibákat közösen beszéljük meg!

Szintén jó helyen jársz, ha érettségire (középfok, emelt), nyelvvizsgára, vagy osztályozó-, esetleg pótvizsgára készülnél fel!

Segítek továbbá az állásinterjúkra, meetingekre való előzetes felkészülésben is.

Ha a brit kultúra érdekel: a legjobb embert választottad! Rövid időt töltöttem Londonban, rengeteg brit barátom van, ebben is állok rendelkezésedre!

Segítek, ha a kulináris szakszavak, esetleg az egyházi angol érdekel.

Az órákat mindig kölcsönös bemutatkozással, majd szintfelméréssel és a cél megjelölésével kezdjük, majd "belecsapunk a lecsóba".

Ha számodra hatvan perc sok, esetleg kevés, az időt a TE igényeidhez igazítjuk. Az órák időpontja rugalmas: a hét bármelyik napján (hétvégén is!) állok rendelkezésetekre, reggel hét és este kilenc óra között. Minden egyes óra személyre szabott, minden diák önálló és egyedi!


Remélem hamarosan találkozunk! Take care!

Óratípusok

Standard óra

4000 Ft / 60 perc

Referenciák (1)

+ Referenciát írni
Szilágyi B.

Szilágyi B.

Ellenőrizetlen referencia

Csak ajánlani tudom Patrikot! Nem csak leadja az anyagot , hanem színessé teszi sokkal nagyobb kedvvel várom az órákat . Nagyon türelmes ,ha kell többször is elmagyaráz mindent . Sose voltam magamban biztos ,hogy menne ez az egész . Viszont sok dicséretet és biztatást kapok ,ami miatt még inkább szeretnék megtanulni angolul! Kezdő -haladó legyen bárki fixen megtanít angolul .😃