Panna P.

Panna P.

30 órán belül válaszol az üzenetek 90%-ára
90% 30 ó
Új tanulókat fogad

Panna P.

Új tanulókat fogad

Olasz óra

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  4000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 4000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Korrepetálási tantárgyak:
Leírás Óratípusok Referenciák

Leírás

Sziasztok! Pozsár Panni vagyok, 20 éves és az olasz nyelv szerelmese. Jelenleg egyetemista, tolmácsnak tanulok, ezért is keresek diákokat. Legfőbb célom, hogy minden tudásomat átadjam Neked. :)
Számomra nagyon fontos az, hogy olyan szeretettel sikerüljön átadnom Neked a nyelvet, amilyen szeretettel azt én kaptam egy tanáromtól. legfőbb célom hogy sikerélményed legyen, hogy megtaláld a fonalat ha épp elvesztetted, hogy kitisztuljon a fejed egy zavaros nyelvtani fejezet után és hogy önbizalommal tele tudd használni a nyelvet szóban. Nekem nem eszközöm a leszidás, tudom jól, hogy milyen stresszel jár egy nyelvnek az alapos megtanulása, szóval azt, hogy mindig figyelmes, türelmes és felkészült leszek az óráink alkalmával, azt teljes mértékben tudom garantálni.
Az órákról:
-az első lépés: Miután megkerestél, fontosnak tartok egy beszélgetős órát, ahol pontról pontra átbeszéljük a céljaidat az olasz nyelvvel. Szeretném ha minden kérdésedet feltennéd ami akad, mert akkor tudunk tisztán és összhangban dolgozni együtt. Számomra a közös munka megalapozása nagyon fontos, ahhoz hogy nyelvet tudj tanulni, fontos hogy ne utáld a tanárt, mert azzal a nyelv iránt is veszítesz az érdeklődésedből (Ez teljesen ingyenes)
-második lépés: fontos, hogy órákat csak ONLINE tudok tartani, szóval lefixáljuk, hogy neked melyik applikáció a legmegfelelőbb erre a célra
-Kiket vállalok el? A célom az olyan fiatalok(15-30)megtalálása, akivel összhangban tudok együtt dolgozni. Vállalok nulláról kezdőket, korrepetálásra szorultakat és olyanokat is akik az érettségivel küzdenek.
-Milyen szintig vállalok? Teljesen kezdőktől, a B2-es nyelvvizsga szintig vállalok. Az érettségire pedig a közép,-emelt szintre is egyaránt.
-Mennyibe kerül? Óránként 4000Ft-ot szeretnék kérni.
-Mit kapsz cserébe? Fontosnak tartom a személyre szabottságot, szóval minden órádra személyesen készülök és az aznapi jegyzetedet előre küldöm neked e-mail-ben. Szeretném ha olyanok is megkeresnének, akik küzdenek a nyelvvel, mert nekem is volt olyan időszakom és segíthetek az átlendülésben. A legfontosabb számomra a közvetlen viszony, hogy jó hangulatban tudj fejlődni, hogy ne legyen ciki semmit se megkérdezni és hogy ne szégyelld ha valamit megkérsz sokadjára, hogy magyarázzam el újra. Ezek emberi dolgok, szeretném ha szeretnéd az órákat és ezáltal a nyelvet is, mert akkor a fejlődés biztos.
-Hol végeztem? Debrecenben végeztem egy kéttannyelvű gimnáziumban (olasz/magyar), olaszul érettségiztem, szóval C1-es államilag elismert nyelvvizsgám van olasz nyelvből. A képzésemet ezután sem hagytam abba, tanár segítségével készültem tovább a CILS C1 típusú nyelvvizsgámra, melynek eredményétmég várom. Családi vonatkozás miatt, sokat járok ki Olaszországba, így a nyelvet rendszeresen gyakorlom.
-Mikor tudlak vállalni? Az egyetemi órarend miatt sokkal rugalmasabb vagyok mint azt gondolnád, egyeztetés után akár délelőtt, akár este, de még hétvégén is szívesen vállallak.

Óratípusok

Standard óra

4000 Ft / 55 perc

Referenciák (3)

+ Referenciát írni
Virág D.

Virág D.

Ellenőrizetlen referencia

Pannival fél éve vettük fel a kapcsolatot és reménytelennek láttam, hogy ennyi idő alatt bárki is fel tudjon készíteni engem az olasz emelt érettségire. Neki sikerült, ötös lett az érettségim és emellé kaptam egy olasz nyelvvizsgát. Fiatal kora ellenére a leghitelesebb tanár akivel dolgom volt. Kitartó, mindig bízott bennem, még akkor is mikor már kezdtem feladni. Az órái interaktívak, izgalmasak és vidám hangulatúak voltak. Rengeteget készült az óráinkra, mindig minden kérdésre igyekezett válaszolni. Nála jobb felkészítő tanárt nem is kívánhattam volna. Mindenkinek ilyen tanárt kívánok és bátran ajánlom Pannit, mint nyelvoktatót.

Bökönyi F.

Bökönyi F.

Ellenőrizetlen referencia

Panni rengeteget segített nekem az olasz emelt érettségimben. Nagyon szuper, kommunikatív lány, melynek köszönhetően mindig változatosak voltak az órák. Rendkívül összeszedett, és mindenre felkészített engem, így a maximális magabiztossággal mehettem érettségizni.

Sára S.

Sára S.

Ellenőrizetlen referencia

Panni egy nagyon lelkes ember, munkájában, életében. Segített felkészülni nekem az érettségire olasz nyelvből, Maximálisan meg voltam elégedve a munkájával. Az órái összeszedettek voltak. Látszódott, hogy sok energiát belefektet a felkészülésbe. Nélküle nem sikerült volna! Mindenkinek bátran és nyugodt szívvel tudom ajánlani Őt. Ő az a fajta felkészítő tanár, aki felépíti az önbizalmadat és megmutatja, hogy a tanulás is lehet stresszmentes