Mo M.

Mo M.

Mo M.

Spanyol tanítás Peruban élő magyar diáktól

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  3000 Ft
Ár Ártól 3000 Ft
Korrepetálási tantárgyak:

Leírás

Mózes Márk vagyok, 17 éves gimnazista, az elmúlt három évben hosszabb időszakokon keresztül Peruban és Argentínában éltem, ahol sikerült először megismerni, majd saját módszereimmel viszonylag gyorsan elmélyíteni és tökéletesíteni a spanyol nyelv tudásomat.

Tanóráimon szeretném, ha a diákok elsajátítanák azokat a módszereket, amelyekkel tanulmányaim kezdetén sikerült nulláról mindössze 8 hónap alatt B2-es nyelvvizsgáig eljutni, majd tovább tökéletesíteni a tudást C1-ig. Továbbá szeretném a perui és dél-amerikai kulturális és nyelvi sajátosságokat is bemutatni a saját tapasztalataim alapján, így elmélyítve tudást és izgalmasabbá téve a tanulást.

Óráimat ajánlom mindazoknak, akiknek akár korrepetálásra van szükségük, akár utazni szeretnének, akár megismerkedésüket tervezik a spanyol nyelvvel. Mindenkinek akinek alapokra van szüksége, a folyamatos beszélgetést szeretné gyakorolni, esetleg DELE nyelvvizsgára készül.

Az órák nem csak a mostanában megszokott módszerek szerinti lexikai tudást kínálják, hanem komplett ismereteket a nyelv (és a hozzá tartozó világ) terén egy nyelvterületen élőtől.

Óratípusok

Standard óra

3000 Ft / 55 perc