Zita L.

Zita L.

1 órán belül válaszol az üzenetek 100%-ára
100% 1 ó
Új tanulókat fogad

Zita L.

Új tanulókat fogad

Deutsche Sprache, - schwere ? - schöne Sprache. Engedd, hogy bebizonyítsam!

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  6000 Ft
Ár Ártól 6000 Ft

Leírás

Nyelvvizsgára, érettségire készülsz? Korrepetálásra van szükséged, vagy külföldi munkát szeretnél vállalni, állásinterjúra készül, esetleg a munkád miatt szeretnél németül tanulni? Te vagy az, aki valamikor az iskolában elkezdted, és hát nem is volt olyan rossz… Gyere! Nálam jó helyen jársz!
A kezdő (lelkes  ) szinttől a felsőfokú kommunikációs szintig várok mindenkit, aki kész hetente pár órát rászánni a német nyelv tanulására.
Ha csak beszélgetni, frissen tartani szeretnéd a nyelvtudásodat, rengeteg színes kommunikációs anyaggal várlak!
Légrádi Zita vagyok és 22 éves nyelvtanítási tapasztalattal rendelkezem. Az általános kommunikációhoz szükséges nyelvoktatáson kívül bel-és külkereskedelmi, idegenforgalmi és vendéglátási szakmai nyelvoktatásban is kiemelt tapasztalatokat szereztem.
Óráimat személyre szabottan a te igényeidhez igazítom. Nem állítom, hogy megúszod a magolást, de érdekes videókkal, érthető hanganyagokkal és mókás játékokkal teszem könnyebbé az új tudás befogadását.
Az óráim időtartama igény szerint 45, vagy 60 perc. Az első alkalom egy 20-30 perces, ingyenes szintfelmérés, ahol meg tudjuk beszélni, hogy pontosan mire van szükséged.
Csak előre utalás után tudunk megkezdeni egy tanórát, amiről számlát állítok ki. Ha véletlenül nem tudsz jönni, 24 órával az óra megkezdése előtt díjmentesen le tudod mondani.

Óratípusok

Standard óra

6000 Ft / 55 perc