Anna P.

Anna P.

3 órán belül válaszol az üzenetek 80%-ára
80% 3 ó
Új tanulókat fogad

Anna P.

Új tanulókat fogad

A német amire nem mondasz nemet - magántanítás online

Ár Ártól 5000 Ft
Korrepetálási tantárgyak:

Leírás

Kedves Érdeklődő!

Ha eddig küszködtél a némettel, és azt érzed, hogy a haladás érdekében itt az ideje végre olyan elvakult módon nekiállni tanulni, tévedsz. Egy kis szemléletváltásra lesz szükséged, amit a segítségemmel megkaphatsz, s eztán nem Vér s Veríték lesznek a némettel való se veled se nélküled kapcsolat fő végtermékei, hanem egyszerre csak arra eszmélsz, hogy a folyamatra, amiben vagy, többé nem tudsz nemet mondani. Nem csodát kínálok, de személyre szabott oktatást, sok-sok örömöt a közös tanulás folyamán, és sokrétű segítségnyújtást.

Keress bátran kezdő/újrakezdő szinttől egészen a haladóig, ha már éppen a C1-es nyelvvizsga van tervben. Keress, ha német nyelvterületen szeretnél munkát vállalni, de nem tudsz, vagy nem mersz megszólalni. Vállalok nyelvvizsga felkészítést, tapasztalatom van a Goethe és az ÖSD nyelvvizsga felkészítésben is.

Rólam: Germanisztikát végeztem, többször több hónapot gyakornokoskodtam német nyelvterületen, 4 éve tanítok nyelviskolákban, előadtam németországi koncferencián, s most hamarosan befejezem a fordító és tolmácsképzést. A német iránti szenvedélyem ragályos, gyere, hogy megfertőzhesselek. 😊

Óratípusok

Standard óra

5000 Ft / 55 perc