Ruben Z.

Ruben Z.

48 órán belül válaszol az üzenetek 50%-ára
50% 48 ó+

Ruben Z.

Online matematika és informatika óra ált. középiskolás emelt szinten is. Személyreszabott rugalmas órákkal, érettségi és felvételi felkészítés

  • 5/5 (1 diák értékelte)
  • 1 letanított óra
  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  20000 Ft
Ár Ártól 20000 Ft
Leírás Óratípusok Referenciák

Leírás

20 éves vagyok, ezért sokkal könnyebben szót tudok érteni a diákokkal, mint az idősebb tanárok. Már évek óta korrepetálom diákjaimat, előtte osztálytársaimat, barátaimat, mindig kiemelkedő sikerrel. Jelenleg peidg több középiskolás és egy általános iskolás diákot tanítok. Volt olyan hogy egyik osztálytársam azt mondta "nem is értem, a tanár miért nem ilyen egyszerűen mondja".
Emelt szinten érettségiztem, 98%-os eredménnyel. Jelenleg BME mérnökinformatikus szakát végzem, eddig kitűnő eredménnyel. Akár általános iskolai, akár középiskolai tananyaggal vannak hiányosságaid, akár érettségire vagy felvételire szeretnél felkészülni, tudok segíteni. Tanítottam és tanítok is általános iskolás gyerekeket is, velük is mindig sikerül megtalálni a közös hangot. Az eddigi legfiatalabb diákom 6-os volt, de akár ennél fiatalabb diákokat is szívesen vállalok.
Online tanítok, akár hétvégén is, rugalmasan személyre szabott órákkal. Ha szükséges adok bónusz feladatokat és tanórán kívüli időben is segítek,ha van kérdés. Az óra folyamán megmutatom a megoldás elvét, amivel utána te magad fogod megoldani a feladatokat és segítek ha megakadsz, illetve együtt átgyakoroljuk a feladatokat. Érettsegi felkészülés esetén sok típusfeladatot oldunk majd meg, így élesben tuti jól fog majd menni. Gyakoroljuk a számológép és a függvenytábla használatot is, ahol vannak hiányosságok, mert ezt az iskolában néha elhanyagolják.

Egyetemi matematika anyagokat (analízis, lineáris algebra...) 6000Ft/55-perces áron.
Informatikából, akár programozás C, C++, Python, Java, Kotlin nyelveken, akár algoritmuselmélet, akár Word, Excel, stb. elsajátításában tudok segíteni. Programozás házik megírasában stb. Programozás órák 7000 Ft/60 perces áron.

Hívj, vagy írj bizalommal. Az órákat online discordon, Zoomon, Messengeren, Teams-en vagy Skype-on tartom igény szerint. Ha szükséges páros oktatást is vállalok, amennyiben ugyanazt a tananyagot tanuljátok. A feladatokat, ábrákát, rajzokat, egy online whiteboard felületen mutatom, ahol a szövegek így jól olvashatóak és zökkenőmentes a közös feladatmegoldás.

Nekem a matematika a kedvencem, de mindig láttam, hogy van olyan aki nem szereti, nehezére esik és örömömre szolgál, mikor ebben tudok segíteni és a matematika szépségét megmutathatom.

Óratípusok

Standard óra

20000 Ft / 55 perc

Referenciák (2)

+ Referenciát írni
Anna R.

Anna R.

1 letanított óra

Az én lányom korábban nem szerette a matekot, de Ruben megváltoztatta ezt a hozzáállást. Most már szinte élvezi az óráit, és igazi sikerélményt jelent számára, amikor megold egy nehezebb feladatot. Ruben türelmes és megértő volt, ha a lányomnak egy matek téma nehezen ment. Mindig igyekezett más szemszögből megközelíteni a problémát, hogy könnyebben megértse. Csak ajánlani tudom!

Árpád B.

Árpád B.

Ellenőrizetlen referencia

A fiamnak kellett korepetálás, mert a félévi jegye elég csúfosan sikerült, de év végére nagyon jól sikerült feljönnie, köszönjük szepen, nagyon sokat segített.