Nikolett S.

Nikolett S.

Új tanulókat fogad

Nikolett S.

Új tanulókat fogad

kommunikáció központú angol órákat vállalok elsősorban ONLINE!! :)

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  7000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, este, hétvégén
Ár Ártól 7000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, este, hétvégén

Leírás

Kedves Angolul tanulni vágyók!

Köszönöm, hogy rám kattintottál. Már el is kezdted az első lépést az angol tanulás rögös útján. Fiatalságom ellenére rengeteg embert tanítottam az elmúlt 6 évben. Boldogan kijelenthetem, hogy ez alatt nem csak diákjaim, de én is rengeteget fejlődtem, ami szerintem fontos ha az ember tanári pályára lép.

Úgy gondolom, hogy az elmúlt 2-3 év rengeteg változást hozott mindenki éltébe, ehhez próbálok én is igazodni, hogy a lehető legjobban tudjam ONLINE módon is átadni a tudásomat. Ezt prezentációkkal és mindenféle kreatív ötletekkel próbálom megoldani. Szerintem ez a módszer nemcsak azoknak ajánlott, akik félnek megszólalni, hanem mindenki számára hasznos lehet. Várom bárki jelentkezését, aki felzárkóztatás/érettségi/nyelvvizsga vagy esetleg jövőbeli munka céljából szeretne angolul megtanulni.


Egy kis bemutatkozás:

Kiskorom óta az angol és a japán a mindenem. Ezt a szenvedélyt és vele együtt minden tudásomat szeretném átadni jövőbeli és mostani diákjaimnak is. Volt szerencsém kijutni Amerikába, ahol életvitel szerűen éltem együtt amerikaiakkal, de voltak Brittek, Írek és Ausztrálok is. (Szóval ha félsz beszélni a kiejtésed miatt, ne aggódj én érteni foglak.)

Amit érdemes tudni az óráimról:

Elsősorban a falakat szeretem lebontani, hogy kialakuljon egy barátságos környezet, a tanuló és köztem. Szeretném ha jól éreznéd magad! :)

Az órákon nagyon sok figyelmet kap a kommunikáció és a szótanulás helyes módjai.


Amennyiben úgy döntesz, hogy szeretnéd kipróbálni, akár online is lehet időpontot foglalni egy 0. órára (30 perces). Miért is jó ez?
- teljesen ingyenes
- felmérjük mire van szüksége a diáknak
- célokat tűzünk ki
- és megismerjük egymást.

Óratípusok

Standard óra

7000 Ft / 55 perc