Al-Akhras J. Ellenőrzött személyazonosság

Al-Akhras J.

Ellenőrzött személyazonosság
Új tanulókat fogad

Al-Akhras J.

Új tanulókat fogad

Tanulj arabul, s kapj kulcsot a Közel-Kelet világához!

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  6500 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 6500 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Korrepetálási tantárgyak:

Leírás

Én & az arab nyelvoktatás:
Volt szerencsém 6 évig Jordániában élni, így az arab nyelvet anyanyelvi környezetben sajátíthattam el. Továbbá, államilag elismert C1-es felsőfokú arab nyelvvizsgával rendelkezem.

Vállalok arab órákat teljesen kezdőknek és haladóknak egyaránt. A nyelvórák hossza és típusa (online/személyesen-Budapesten belül-) megegyezés alapú.
Megismerkedünk a nyelvtannal, gyakoroljuk az írást, az olvasást és fejlesztjük a szókincset. Ezek arányát, az órák tematikáját a tanuló céljának megfelelően állítom össze.

Jelenleg is tartok órákat mind jelenléti, mind online formában diákjaimnak.

Egy pár szóban magamról:
Jelenleg a BME-n vagyok 3. éves BSc-s villamosmérnök hallgató. Mindig is vonzott a műszaki világ összetettsége, de legalább ennyire nagy az érdeklődésem a humán világ felé is. Szeretem a verseket, a könyveket, a zenét... 8 évig harmonikáztam és 5 évig harmonika zenekar tag is voltam.
Egyetem mellett a szabadidőmben futok, edzek, a barátaimmal túrázunk, társasozunk... Szeretek utazni és új dolgokat kipróbálni!
Az arabon kívül beszélek angolul és jelenleg a B2-es német nyelvvizsgámra készülök. A nyelvek tanulása végig kísérte az életem és jelenleg is az aktív része. Ezen a területen bátran mondhatom, hogy sikerült nagy tapasztalatot szereztem.

Óratípusok

Standard óra

6500 Ft / 55 perc