Valéria K.

Valéria K.

Új tanulókat fogad

Valéria K.

Új tanulókat fogad

Sikeres felkészülés a középiskolai felvételire rugalmasan és kényelmesen online

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  8000 Ft
Ár Ártól 8000 Ft

Leírás

Ha segítségre van szükséged a középiskolai felvételire való felkészülésben, a magyar nyelv és irodalom területén általános vagy középiskolában, szeretnél sikeres magyar érettségit tenni, esetleg gondod akadt az egyetemi beadandók megszerkesztésével és formába öntésével, keress bátran, és segítek elérni a céljaidat!
Az óráinkon személyre szabott módszerrel, az egyéni igényeknek megfelelően közösen vesszük végig az iskolai tananyagot vagy készülünk fel a felvételire/érettségire a korábbi évek feladatsorai, valamint a korábban kidolgozott és felhasznált kiegészítő szöveges és multimédiás anyagok alapján – arra koncentrálva, amiben segítségre van szükséged. Lehetőség van a típusfeladatok alapos gyakorlására, a fogalmazás, érvelés vagy műelemzés egyedi és kreatív megírásának gyakorlására. A különórák azt az egyénre szabott figyelmet biztosítják, amelyre a tanórákon a nagy csoportlétszám miatt ritkábban adódik lehetőség.
Az első órán megbeszéljük és felmérjük az esetleges problémákat, és kitűzzük a célokat, hogy mindenképp azon a területen kapj segítséget és támogatást, amelyen szükséged van. A legfőbb kulcs a türelem és az alaposság, hiszen ezek segítségével a korábbi rossz tapasztalatot is felül tudjuk írni.
Az online oktatás remek lehetőség arra, hogy időt, pénzt és energiát spóroljon a tanuló az utazással. Nehéz elindulni egy esős, hűvös napon a különórára? Néha valóban az.  Az online óránkon azonban egy kényelmes székből, otthon ülve azt az időt is hasznosan tölthetjük, amit a tanuló egyébként is a számítógép előtt ülve töltene.
Emellett az online tér nagyszerű lehetőséget biztosít olyan videó és hanganyagok felhasználására az órákra vagy vizsgákra való felkészülésben, amelyre egy „offline” óra esetében nem lenne lehetőség. Szívesen megosztom a korábban összegyűjtött és kidolgozott segédanyagaimat, amely így mindig velünk van a számítógépen.

Néhány szó magamról: A doktori címemet az ELTE BTK-n szereztem meg 2018-ban, ahol korábban magyar nyelv és irodalomból, majd alkalmazott nyelvészetből diplomáztam. A következő években fonetikus kutatóként, majd egyetemi tanárként dolgoztam szintén az ELTE BTK-n és a berlini Humboldt Egyetemen. Jelenleg is szerkesztője vagyok egy tudományos folyóiratnak, és több tanulmánykötet társszerkesztőjeként is közreműködtem korábban.
Az elmúlt években számos tanulónak segítettem sikeresen felkészülni az órákra, a középiskolai felvételi írásbeli és szóbeli részére, így bejutni a vágyott iskolába 6. és 8. osztály végén, vagy felvételt nyerni a kiválasztott egyetemre, esetleg pótvizsgát tenni. Emellett számos alkalommal kísértem végig egyetemi tanulókat a képzésükön, ahol közösen dolgoztuk ki és szerkesztettük meg a beadandó feladatokat, illetve készültünk fel a vizsgákra.

Óratípusok

Standard óra

8000 Ft / 55 perc