Dani V.

Dani V.

48 órán belül válaszol az üzenetek 33%-ára
33% 48 ó+

Dani V.

Gitároktatás Újlipótvárosban

Ár Ártól 5000 Ft
Korrepetálási tantárgyak:

Leírás

Varga Dániel vagyok, a budapesti Heedless Elegance zenekar gitárosa.

11 éves korom óta gitározok aktívan és ezalatt a több mint egy évtized alatt rengeteg tapasztalatot szereztem amik közt van színpadi játék, zenekarban másokkal együtt történő zenélés, lemez írás, stúdióban való munka, tanulás iskolai rendszerben és magán úton.

Az óráim nagyon jó hangulatban telnek, szóval gyertek hozzám bátran és gitározzunk élvezettel, könnyedséggel és lelkesedéssel!

-Kezdők és haladók számára -Alapok elsajátítása, zeneelmélet, szolfézs, gyakorlati tudás -Modern gitározás, színpadi játék -Felkészítés felvételi vizsgára


Tapasztalataim szerint a legfontosabb az AMIÉRT az ember elkezd a gitározással foglalkozni. Nagy hangsúlyt kell fektetni arra, hogy a növendék az alapok elsajátítását követően tanulja azt ami számára és az érdeklődési körének megfelelő. Úgy lehet fent tartani a lendületet és a vehemenciát, hogy megtartjuk azt az élményt ami elindította a növendéket ezen az úton ezáltal ÉLVEZI amit csinál.

Meglehet tanulni az összes akkordot a világon és azoknak minden fordítását, az összes skálát az összes fekvésben kétszer, a kadenciális szekvencia rejtelmeit de mind hiába ha közben nem élvezi hanem csak száraz, unalmas tananyagnak tekinti.

Igyekszem figyelembe venni mindenki érdeklődési körét és azt a szintet ahol tart és segíteni abban, hogy úgy fejlődjön a lehető legtöbbet, hogy az lendület megmarad vagy akár még nagyobb is legyen.

Óratípusok

Standard óra

5000 Ft / 55 perc