Csaba N.

Csaba N.

1 órán belül válaszol az üzenetek 100%-ára
100% 1 ó
Új tanulókat fogad

Csaba N.

Új tanulókat fogad

Magyar- és angoltanítás kedvező áron

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  6000 Ft
Ár Ártól 6000 Ft
Leírás Óratípusok Referenciák

Leírás

Nyerges Csaba vagyok, az ELTE BTK Irodalomtudományi Doktori Iskolájának doktorandusza. 18 éves korom óta tanítok és készítek fel diákokat magyar nyelv és irodalom valamint angol nyelv tárgyakból. Az új típusú magyar közép- és emeltszintű érettségi-felkészítés mellett vállalok nyelvórákat A1-C1 szint között, magyarból szintén az igényeknek megfelelően bármilyen típusú felkészítésre nyitott vagyok; számos diákot segítettem például a sikeres gimnáziumi felvételiben is. Három diplomával rendelkezem: Magyar BA (ELTE BTK), Irodalom- és kultúratudomány MA (ELTE BTK), Irodalmi szerkesztő és kritikus (PTE BTK). Angol és német nyelvből felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem.

Óratípusok

Standard óra

6000 Ft / 50 perc

Referenciák (2)

+ Referenciát írni
Virág Z.

Virág Z.

Ellenőrizetlen referencia

Nagyon jó tanár, segítőkész és rugalmas. Mindent elmagyaráz, akár többször is:) Az érettségire teljes mértékben felkészít.

Attila Z.

Attila Z.

Ellenőrizetlen referencia

Először voltak kétségeim irodalom tanár fogadásával kapcsolatban, de örülök, hogy végül felkerestem Csabát, sokat segített a tantárgy megértésében, valamint az érettségire készülésben is. Mindenkinek tudom ajánlani akinek nehezen megy az irodalom/magyar nyelv, vagy segítséget keres az érettségihez.