Veronika V.

Veronika V.

5 órán belül válaszol az üzenetek 25%-ára
25% 5 ó

Veronika V.

Sikeres felvételit szeretnél? Művészeti egyetemekre és szakgimnáziumokba, felvételire és alkalmassági vizsgára, felnőtteknek átképzéshez, egyénre szabott órák.

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  3500 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este
Ár Ártól 3500 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este

Leírás

2015 óta főállásban kifejezetten felvételire készítek fel, kiemelkedően magas és szép eredményekkel. Tartok magán- és minicsoportos órákat, workshopokat, intenzív felvételi felkészítő kurzusokat, nyári táborokat. Ez mellett felnőttekkel is foglalkozom, akár átképzés, akár önkifejezés miatt keresnek.
A Magánóra (1-2 fő) és Mini csoportos óra (3-8 fő) a legintenzívebb fejlődésre ad lehetőséget. A választott szakodnak, a felvételi követelményeknek megfelelően építem fel a tematikát. Így nem csak szűken véve szabadkézi rajzolással (kockológiától az aktig), de a szaknak megfelelő tervezési és kreatív feladatokkal is foglalkozunk. Ebből kifolyólag sokfajta médiumot használunk pl.: grafit, szén, pitt, pasztell, tus, diófapác, akvarell, tempera, akril, de dolgozhatunk számítógépen is, vagy készíthetünk makettet.
A közös munka során létrejött alkotásokból könnyedén összeállítható a portfóliód, melynek kialakításában is - természetesen - aktív segítséget nyújtok.
Ajánlom az óráimat neked, ha szeretnél dinamikusan fejlődni, ha iskola vagy munka mellett szeretnéd tovább képezni magad, ha kevés idő áll rendelkezésedre, de hatékonyan szeretnéd kitölteni azt.
Javaslom abban az esetben is, ha már tanultál rajzolni, sőt épp tanulsz valahol, de szükségét érzed egy kis ráerősítésnek, hogy célzottan bizonyos témaköröket alaposabban járhass körül.

Óratípusok

Standard óra

3500 Ft / 55 perc

Fotók és bizonyítványok