Laurent A.

Laurent A.

1 órán belül válaszol az üzenetek 100%-ára
100% 1 ó
Új tanulókat fogad

Laurent A.

Új tanulókat fogad

Francia nyelvleckék

  • -
  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  5000 Ft
Ár Ártól 5000 Ft
Korrepetálási tantárgyak:

Leírás

Örömmel üdvözöllek benneteket az új kalandban, amely francia nyelvtanulásnak ígérkezik! Azon vagyok, hogy megmutassam nektek a franciák különleges világát, ahol a nyelv és a kultúra olyan színes, mint a párizsi kávézók hangulata.

A nevem Adrienn Laurent, és én leszek a nyelvi kalauztok ezen az izgalmas úton. Hadd mutatkozzam be néhány szóban: Hét éve élek Franciaországban, Párizstól 60 kilométerre. Gyógyszerészként diplomáztam majd néhány év gyakorlat után az élet az El Caminora sodort, ahol megismertem a francia férjemet. Amikor nem nyelv tanítással foglalkozom, pszichológiát hallgatok francia nyelven és két kisgyermeket nevelek.

Hogy miért érdemes velem tartanod?
Mert együtt fogjuk lerakni a nyelvtudásod minden fontos pillérét. Az alapvető kifejezésektől és szavaktól kezdve, a színes szókincsen át, egészen a kacifántos nyelvtani struktúrákig. De ne feledjétek, nem csak a hibákból tanulunk, hanem a nevetésekből és a kínos helyzetekből is!
Óráink nem csak a hagyományos módon zajlanak majd. Játékos feladatokkal, szerepjátékokkal és interaktív tevékenységekkel fogunk dolgozni, hogy a nyelvtanulás élménnyé váljon és könnyedén alkalmazhassátok az új ismereteket a való életben is.
Végezetül, arra szeretnélek ösztönözni Benneteket, hogy nyugodtan kérdezzetek, és ne féljetek hibázni! A nyelvtanulás egy bonyolult folyamat, és minden apró lépés, amit tesztek, közelebb visz benneteket az önbizalomhoz és a sikerhez.

Készen álltok kijutni a francia nyelv labirintusából?

Az első igény és szintfelmérő óra INGYENES.
À bientôt! (Viszontlátásra!)
Adri