Laurent A.

Laurent A.

1 órán belül válaszol az üzenetek 70%-ára
70% 1 ó
Új tanulókat fogad

Laurent A.

Új tanulókat fogad

Francia nyelvleckék egyenesen FRANCIAORSZÁGBÓL

  • 5/5 (1 diák értékelte)
  • 2 letanított órák
  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  6000 Ft
Ár Ártól 6000 Ft
Korrepetálási tantárgyak:
Leírás Óratípusok Referenciák

Leírás

Örömmel üdvözöllek benneteket az új kalandban, amely francia nyelvtanulásnak ígérkezik! Azon leszek, hogy megmutassam nektek a franciák különleges világát, ahol a nyelv és a kultúra olyan színes, mint a párizsi kávézók hangulata.

A nevem Adrienn Laurent, és szívesen leszek a nyelvi kalauztok ezen az izgalmas úton. Hadd mutatkozzam be néhány szóban: Hét éve élek Franciaországban, Párizstól 60 kilométerre. Gyógyszerészként diplomáztam majd néhány év gyakorlat után az élet az El Caminora sodort, ahol megismertem a francia férjemet. Amikor nem nyelv tanítással foglalkozom, pszichológiát hallgatok francia nyelven és két kisgyermeket nevelek.

Hogy miért érdemes velem tartanod?
Mert együtt fogjuk lerakni a nyelvtudásod minden fontos pillérét. A kacifántos nyelvtani struktúráktól a színes szókincs elsajátításáig .
Ne feledjétek, nem csak a hibákból tanulunk, hanem a nevetésekből és a kínos helyzetekből is!
Óráinkon játékos feladatokkal, szerepjátékokkal és interaktív tevékenységekkel fogunk dolgozni, hogy a nyelvtanulás élménnyé váljon és könnyedén alkalmazhassátok az új ismereteket a való életben is.

A nyelvtanulás egy bonyolult folyamat, és minden apró lépés, amit tesztek, közelebb visz benneteket az önbizalomhoz és a sikerhez.
Végezetül, arra szeretnélek ösztönözni Benneteket, hogy nyugodtan kérdezzetek, és ne féljetek hibázni!

Készen álltok kijutni a francia nyelv labirintusából?

Az első igény és szintfelmérő óra INGYENES.
À bientôt! (Viszontlátásra!)
Adri

Óratípusok

Standard óra

6000 Ft / 60 perc

Referenciák (3)

+ Referenciát írni
Szilvia H.

Szilvia H.

2 letanított órák

Adri nagyon felkeszult, remek anyagai vannak , a magyarazattokeletes es maradando. Nem csak a tankonyvi anyagot hanem a koznyelvi francia nyelvet tanitja. Egyszeruen lenyugozott!!! Batran ajanlom Őt.

Pinces S.

Pinces S.

Ellenőrizetlen referencia

Adrienn minden órára precízen felkészül, az órái sosem unalmasak, mindig képes megtalálni az egyensúlyt a humor és a szakmai tudás között. :) Nagyon segítőkész! Szívből ajánlom minden diáknak, aki precíz és valódi tanulási élményre vágyik a francia nyelv terén.

Tanár válasza:

Köszönöm :)

Kun V.

Kun V.

Ellenőrizetlen referencia

Adrienn felkészült, türelmes és segítőkész tanárnő. Az oktatás személyre szabott, a tudás szintemhez igazodik. Az órák remek hangulatban telnek, csak ajánlani tudom.