Gabi R.

Gabi R.

Új tanulókat fogad

Gabi R.

Új tanulókat fogad

Angol tanulás játszva könnyen gyerekeknek

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  3500 Ft
Ár Ártól 3500 Ft
Korrepetálási tantárgyak:

Leírás

Hadd mutatkozzam be röviden! Az angoltanítás világában otthon érzem magam, és egy olyan személyes tapasztalatot hozok magammal, amelynek köszönhetően megértettem, hogy a nyelvtanulás lehet sokkal szórakoztatóbb és érdekesebb, mint a hagyományos monoton órák általában nyújtanak. Amikor én még kicsi voltam, a hagyományos nyelvórák nem igazán tettek kényelmessé, és számos nehézségbe ütköztem a nyelvtanulás terén.

Azonban nem hagytam, hogy ezek az akadályok visszatartsanak. Kidolgoztam saját rendszert, amely összekapcsolja az angol nyelvet a rajz szeretetével, és ezáltal könnyűvé vált a nyelvtanulás számomra. Számomra a rajz mindig is fontos része volt az életemnek, és most ezt az érdeklődést is belevonom az angoltanításba, hogy még vonzóbbá és szórakoztatóbbá tegyem a nyelvtanulást a gyermekek számára.

Célom, hogy a gyermekek számára olyan környezetet teremtsek, ahol az angoltanulás kreatív és örömteli élménnyé válik, és hogy megtapasztalják, milyen értékes készség az angol nyelvtudás.

Várom azokat a gyerekeket, akikkel együtt felfedezhetjük az angol nyelv és a rajz világát, és segíthetek nekik abban, hogy megszeressék és magabiztosan használják az angol nyelvet.

Óratípusok

Standard óra

3500 Ft / 55 perc