Zoltán B.

Zoltán B.

Új tanulókat fogad

Zoltán B.

Új tanulókat fogad

Angol-Gitár Tanár Budapest és Érd környékén

Ár Ártól 5000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Korrepetálási tantárgyak:
Leírás Óratípusok Fényképek & Tanúsítványok Blogok

Leírás

BA Angol és Amerikai Tanulmányokon szereztem angol nyelvészeti bölcsész alapdiplomát a Károli Gáspár Református Egyetemen 2022-ben, Média és Kommunikációs "minor" specializációval. Dolgoztam a tengerentúlon vendéglátásban is és nagyon szeretem az angol nyelvet. Ugyan ilyen lelkesedéssel szívesen adom át ezt a tudást bárkinek. Ugyan hivatalos tanári végzettségem nincs, de a minőség és az akadémiai nyelviszint garantált. Ráadásul kifejezetten jó tippeket tudok adni a nyelvtanuláshoz.

Mindezek mellett gitározok immár 12 éve. Magánúton, magántanárnál tanultam meg a hangszeres és zeneelméleti alapkészségeket. Játszottam több amatőr és fél profi zenekarban, karrierem csúcsán a Dinamit zenekar előtt léptünk fel a Barba Negra nagyszínpadán. Szívesen mentorálok bárkit a hangszeres játék technikai alapjainak elsajátításában, illetve nagyon szívesen segítek kifejezetten a rock-és pop-zeneszerzés gyakorlatában. Például, hogy hogyan írj akár 2-3 akkordból és egy "riff"-ből egy olyan zenét, ami élvezhető lesz a hallgatóság számára is.

Kérésre, szívesen küldök referenciát.

Óratípusok

Standard óra

5000 Ft / 55 perc

Fotók és bizonyítványok

Blogok (1)

Leverage Your Mistakes - How to learn English from sratch?

​​Leverage Your Mistakes - How to learn English from scratch?Not until today did I realize how important it is to eradicate students' fears of making mistakes when things come down to the ever…