Mercédesz N.

Mercédesz N.

Új tanulókat fogad

Mercédesz N.

Új tanulókat fogad

Német és angol oktatás online is!

  • -
  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  5000 Ft
Ár Ártól 5000 Ft
Korrepetálási tantárgyak:

Leírás

Sziasztok! Niczky Mercédesz vagyok, 33 éves. Évek óta főállásban nyelvoktatással foglalkozom.
Angol-német szakon végeztem az egyetemen. Külföldön, német nyelvterületen éltem és dolgoztam egy évig, amikor belevágtam a nyelvoktatásba. Külföldről az online oktatás remek lehetőségnek bizonyult a távolság miatt. Viszont mióta itthon vagyok, azóta is remekül működik ez a megoldás, mivel a munka, az iskola és egyéb elfoglaltságok miatt sokaknak kevés ideje jut a nyelvtanulásra. Ezt a kevés időt könnyebb beosztani, ha rugalmasan, otthon a gép előtt együtt tanulunk. Nem megy el az idő az utazgatással.
Szívesen segítek, kicsiknek, nagyoknak, kezdőknek és haladóknak német nyelvből nyelvvizsgára (alap, közép és felsőfok), érettségire való felkészítésben illetve munkavállalás céljából való nyelvtanulás esetén is.
Angol nyelvből kezdők és újrakezdők jelentkezését várom.
Akik csak szinten szeretnék tartani a nyelvtudásukat vagy esetleg most vágnak bele, azok is bátran forduljanak hozzám!
Óráimon törekszem közvetlen, jó kapcsolatot kialakítani a diákjaimmal, ami mindig sikerülni is szokott. Jó hangulatban, személyre szabott tempóban tudunk szépen haladni. Mindenkit a saját szintjéhez igazított tananyagból készítem fel. Nagyon rugalmas vagyok, mindent gond nélkül meg tudunk együtt oldani.