Tamara Boncz M.

Tamara Boncz M.

Új tanulókat fogad

Tamara Boncz M.

Új tanulókat fogad

Gyakorlatorientált, beszédcentrikus német, angol, magyar nyelvtan oktatás kedvező áron!

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  4500 Ft
Ár Ártól 4500 Ft

Leírás

Gyakorlatorientált és beszédcentrikus német, angol és magyar nyelvtan oktatás!

Már három éve tartó magántanári karrierem során folyamatosan szem előtt tartom azt, hogy a szintfelmérést követően minden diákom számára olyan egyedi tananyagot állítsak össze, amelynek köszönhetően a beszéd- és az íráskészségük egyaránt fejlődik. Ezenfelül a száraznak tűnő, számos téma és nyelvtan mellé igyekszem a figyelmet fenntartó, az órát feldobó, ugyanakkor az adott tananyag elsajátítását támogató gyakorlatias feladatokat becsempészni.

A német nyelv tudásomat már 14 éve finomítom, amelyhez erősen hozzájárult az, hogy német kéttannyelvű osztályban érettségiztem, valamint egy rövidebb időszakot töltöttem el Ausztriában. Ezenfelül egyetemi tanulmányaim alatt német anyanyelvű professzor kurzusára jártam egy féléven keresztül. Az angol nyelv elsajátítását gimnáziumban kezdtem el, majd felsőfokú tanulmányaim és munkám révén tovább fejlesztettem. Kommunikátorként, médiaszakértőként és pedagógusként igyekszem mind írásban mind pedig szóban a magyar nyelvtan előírásainak megfelelően kifejezni magam. Ehhez alkalmazott praktikáimat és a magyar nyelvtan nehézkes elsajátítását megkönnyítő technikáimat törekszem átadni a tanítványaimnak.

Az eddigi diákjaimnak többféle szempontból segítettem nyelvtudásuk és magyar nyelvtanuk fejlesztését, így várom az olyan személyek jelentkezését is, akik nyelvvizsgát szeretnének letenni, külföldön helyezkednének el, nyelvismeretüket frissítenék, magyar nyelvtanukat pontosítanák vagy szépítenék :)

Óratípusok

Standard óra

4500 Ft / 55 perc