Dóra I.

Dóra I.

48 órán belül válaszol az üzenetek 78%-ára
78% 48 ó+
Új tanulókat fogad

Dóra I.

Új tanulókat fogad

Érettségi felkészítés 2024 magyarból közép-és emelt szinten az új érettségi szabályzat szerint, központi felvételi vizsgára készítek fel általános iskolásokat

  • Ártól  2500 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 2500 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén

Leírás

Magamról:

Magyar - pedagógi szakos középiskolai tanárként
sok éves oktatási, vizsgáztatói tapasztalattal
rendelkezem. Ismerem a NAT tantárgyi követelményeit, az elvárásokat, a vizsgák nehézségeit. Ha szükséged van egy jó érettségire, felvételire,a bejutásra voksolnál, szívesen segítek realizálni.
Több éve foglalkozom magánoktatással, rutinnal rendelkezek a központi felvételi, érettségi felkészítésben.
Hangsúlyosnak tartom azokat az oktatási stratégiákat, amelyekkel eredményes, nyerő leszel. Munkám során az motivál, hogyan tudom a tanítványaimat céljuk eléréséhez a leghatékonyabban hozzásegíteni,az eredményorientált, diákközpontú felkészítést preferálom.
Fontosnak tartom, hogy ne stresszként éld meg a központi felvételit és az érettségit, hanem biztos, kompatibilis tudással.

Az óráim:

Tanítási módszertanom alappillérei:
Célom, hogy stabil elméleti alapokkal és feladatmegoldó rutinnal rendelkezzenek diákjaim, melyek az írásbeli feladatok kitöltéséhez szükségesek. Az elméleti anyag alapos átbeszélése mellett tehát nagy szerepet kapnak az adott témához kapcsolódó feladattípusok is.Könnyebben veheted az akadályokat, ha elsajátítod az írásbeli feladatok megoldásának a logikáját.
Igény szerint kerül fejlesztésre a szövegértés, helyesírás, nyelvtan, önálló szövegalkotás, vers- és novellaelemzés gyakorlása.
Személyre szabottan igyekszem mindig tanítani, az órám alkalmazkodik a diák szintjéhez, odafigyelek az egyéni tanulási tempóra. Kiemelt területeim közé tartozik a szóbeli vizsgaszituációk gyakorlása. A kitűzött tanulmányi célt követem részletes magyarázatokkal, tételenként kidolgozott tananyaggal. Nagy türelemmel foglalkozom a tanítványaimmal, felhoztam akár két jeggyel is őket. Ami fontos, hogy a diákok fejlődjenek.

Az órák hangulata motiváló.

Diákbarát ár: 2500 ft/50 perc
3000 ft /90 perc

Óratípusok

Standard óra

2500 Ft / 55 perc