Fekete B.

Fekete B.

Új tanulókat fogad

Fekete B.

Új tanulókat fogad

Magyar nyelv és irodalom felkészítés és minden, ami színház!

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  3500 Ft
Ár Ártól 3500 Ft
Korrepetálási tantárgyak:

Leírás

Fekete Balázs vagyok. 2022-ben diplomáztam a Pannon Egyetemen magyartanár, dráma- és színházismeret tanár szakon.Jelenleg is aktívan tanítok egy általános iskolában és egy művészeti gimnáziumban Budapesten, valamint a Kolibri Színházban dolgozom színházi nevelési szakemberként.Ha fiatalos, jó hangulatú környezetben szeretnél valódi tudást szerezni és emellett szórakoztatóan megélni a tanulást, akkor szeretettel várlak az óráimon!

Saját tudásodhoz és képességeidhez igazítva kapod meg azt a tananyagot, amelyre valóban szükséged van.A tanórán gyakorlati feladatokon keresztül tanulhatsz, ahol van hely a hibázásra. A kérdéseidet bátran felteheted, azokra türelmesen elmagyarázva válaszokat fogsz kapni.Fontos számomra, hogy a tanóra a tanár és a tanuló számára is élmény legyen. A tanórákra várok felzárkózni vágyó tanulókat, valamint magyar nyelv és irodalom központi felvételire vagy érettségire készülő tanulókat.

A kommunikációs és beszédtechnikai tréningeken a te igényeidhez igazítva fejlődhetsz. Bármilyen korosztály számára, aki magabiztosabban és érthetőbben szeretne kommunikálni.

Óratípusok

Standard óra

3500 Ft / 55 perc

Fotók és bizonyítványok