Cintia L.

Cintia L.

Átlagosan 2 órán belül válaszol
2 ó
Új tanulókat fogad

Cintia L.

Új tanulókat fogad

Angol és magyar nyelv magánórák online

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  5000 Ft
Ár Ártól 5000 Ft
Korrepetálási tantárgyak:

Leírás

Diplomás angol nyelv és kultúra-magyartanárként vállalok egyéni és csoportos angoloktatást alapfoktól felsőfokig online, illetve magyar nyelv és irodalom tantárgyakból (középiskolai felvételire és érettségire való felkészülés)
Az órák alapanyagát személyre szabottan állítom össze, nagy hangsúlyt helyezve a kommunikációra, az anyanyelvi angol hallgatására, a helyes nyelvhasználatra. Az egyik legfontosabb szempont számomra a barátságos és pozitív légkör kialakítása.

Ha segítségre van szükséged a középiskolai felvételire való felkészülésben, a magyar nyelv és irodalom területén általános vagy középiskolában, szeretnél sikeres magyar érettségit tenni, esetleg gondod akadt az egyetemi beadandók megszerkesztésével és formába öntésével, keress bátran, és segítek elérni a céljaidat! Az óráinkon személyre szabott módszerrel, az egyéni igényeknek megfelelően közösen vesszük végig az iskolai tananyagot vagy készülünk fel a felvételire/érettségire a korábbi évek feladatsorai, valamint a korábban kidolgozott és felhasznált kiegészítő szöveges és multimédiás anyagok alapján – arra koncentrálva, amiben segítségre van szükséged. Lehetőség van a típusfeladatok alapos gyakorlására, a fogalmazás, érvelés vagy műelemzés egyedi és kreatív megírásának gyakorlására. A különórák azt az egyénre szabott figyelmet biztosítják, amelyre a tanórákon a nagy csoportlétszám miatt ritkábban adódik lehetőség. 

Ha felkeltettem az érdeklődésed, keress bátran!☺️

Óratípusok

Standard óra

5000 Ft / 60 perc