Domján K.

Domján K.

10 órán belül válaszol az üzenetek 75%-ára
75% 10 ó
Új tanulókat fogad

Domján K.

Új tanulókat fogad

Egyéni igényekhez igazított angol-, francia- és magyarórák

Ár Ártól 4000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt
Korrepetálási tantárgyak:

Leírás

Több évtizedes tapasztalattal rendelkezem magántanárként, személyes és online formában egyaránt vállalok oktatást. Az ELTE BTK-n szereztem meg a tanári diplomáimat. Angol és francia nyelvből vállalok korrepetálást, nyelvvizsga felkészítést és érettségire való felkészítést minden szinten. Magyar nyelvből vállalom általános iskolások korrepetálását és felkészítését a középiskolai felvételi vizsgára.

Az óráimat mindig az egyéni igényekhez igazítom, a tanítványaim sikeresen szoktak szerepelni a vizsgákon. Türelmes és bátorító hozzáállásomnak köszönhetően a félénkebb gyerekek is szívesen járnak az óráimra és sikeresen teljesítenek a vizsgákon. Sok tanítványommal sikerült megszerettetnem a korábban nem kedvelt tantárgyakat.

Közgazdász képesítésemnek köszönhetően gazdasági nyelv oktatását is vállalom franciából és angolból. Korábban tolmácsként és szakfordítóként dolgoztam gazdasági területen, céges angol oktatás terén is rendelkezem tapasztalattal. Egy évig éltem Franciaországban, fél évig a párizsi Sorbonne-on tanultam ösztöndíjasként, fél évet pedig egy külkereskedelmi cégnél dolgoztam. Ma már elsősorban tanítással foglalkozom.

Óratípusok

Standard óra

4000 Ft / 55 perc

Fotók és bizonyítványok