Kiss N.

Kiss N.

2 órán belül válaszol az üzenetek 100%-ára
100% 2 ó
Új tanulókat fogad

Kiss N.

Új tanulókat fogad

Online matematika, fizika oktatás

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  6000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délután, este, hétvégén
Ár Ártól 6000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délután, este, hétvégén
Korrepetálási tantárgyak:
Leírás Óratípusok Referenciák

Leírás

A matematika és fizika mindig is a kedvenceim közé tartozott gyerekkorom óta, így gimnáziumi éveim alatt matematika specializációjú osztályban tanultam és emelt szinten érettségiztem a tantárgyból. Ezt követően a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szereztem diplomát gépészmérnöki BSc és MSc képzésen, ezután pedig elvégeztem egy gazdasági mesterképzést a Budapesti Corvinus Egyetemen is. Már gimnázium alatt is korrepetáltam barátaim, alsóbb évfolyamokat, s folytattem ezt az oktatási tevékenységet egyetemi éveim alatt, valamint azt követően is. Óráim gyakorlatias stílusban tartom, próbálom életszerű példákkal színesíteni a könnyebb megértés érdekében.

Miben tudok segíteni?

Általános iskolásoknak:
- Órán tanultak megértése, feldolgozása
- Dolgozatokra, akár felvételire való felkészítés

Gimnazistáknak:
- Órán tanultak megértése, feldolgozása
- Dolgozatokra, érettségire való felkészítés

Egyetemistáknak:
- Zárthelyire való felkészítésben
- Tananyag feldolgozásában, megértésében

Óráimat hétköznap délután/késő délután illetve hétvégén tartom, amelyek 60 percesek.

Óratípusok

Standard óra

6000 Ft / 55 perc

Referenciák (5)

+ Referenciát írni
Bikfalvi A.

Bikfalvi A.

Ellenőrizetlen referencia

Norbi végtelenül profi, kedves tanár, aki lelkiismeretesen és nagyon jól tanít. Fiamat emelt matekra készítette fel, nagyon sokat segített neki, az óráit nagyon élvezte, mert mindig mindent aprólékosan elmagyarázott. Mindenkinek nagyon ajánlom őt, mert végtelenül jó tanár! Köszi Norbi a sok segítséget:-) A.

Luca M.

Luca M.

Ellenőrizetlen referencia

A fizika érettségi miatt kértem Norbi segítségét pár hónapja. A türelmes és minden lépést bemutató magyarázata miatt nem csak az órán követhető az anyag, hanem később önálló tanulás alkalmával is. A Jamboardon pedig mindig látom, amit a ‘’táblára ír’’. Minden témához csatol egy olyan példát, amellyel még érthetőbbé teszi azt. Az órákat rugalmasan lehet egyeztetni vele, illetve üzenetben gyorsan válaszol bármilyen kérdésre. Mindenkinek ajánlani tudom, azoknak is, akik elveszettnek érzik magukat a matek/fizika világában, ez pár Norbival vett óra alatt változik.

Fülöp K.

Fülöp K.

Ellenőrizetlen referencia

Mindenkinek tudom ajánlani. Nagyon jól és érthetően magyarázza el mind az elméleti és gyakorlati anyagot. Aki teljesen úgy érzi, hogy elvan veszve a matekban vagy egyéb matekos tárgyakban ne menjen tovább hanem maradjon itt és vegye fel a kapcsolatot Norbival illetve az is aki szeretné tovább fejleszteni tudását és segítségre szorul. Személyes tapasztalatból írom ezeket :)

Vágó L.

Vágó L.

Ellenőrizetlen referencia

Matematikával és fizikával kapcsolatban kertem Norbi segítségét és úgy gondolom, hogy kiemelkedő órákat kaptam, mivel rendkívül türelmes és hatékonyan képes magyarázni a nehezebb témákat is. Azáltal, hogy sok támogatást nyújt és érthető példákkal dolgozik, sikerült fokozatosan megerősítenie a korábban hiányzó matematika és fizika alaptudásomat. Nagyra értékelem az elkötelezettségét és hozzáértését, ami segített abban, hogy magabiztosabban és sikeresebben vegyem az akadályokat ezekben a tantárgyakban.

Hanna R.

Hanna R.

Ellenőrizetlen referencia

Bátran ajánlom Norbit mindenkinek, aki a matekot és fizikát szeretné megérteni. Bármilyen problémával tudok hozzá fordulni. Rengeteg segédlete van, amivel órák után is megkönnyíti a felkészülést/gyakorlást. Türelmesen és érthetően magyaráz, és nagyon nagy segítség, hogy közben Jamboardon látom, hogy mit ír.