Nagy-Békési L.

Nagy-Békési L.

21 órán belül válaszol az üzenetek 100%-ára
100% 21 ó
Új tanulókat fogad

Nagy-Békési L.

Új tanulókat fogad

Angol nyelv tanítás minden szinten, érettségi illetve nyelvvizsga felkészítés

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  5000 Ft
Ár Ártól 5000 Ft

Leírás

Nagy-Békési Liliannának hívnak, másodéves egyetemi hallgató vagyok a Budapesti Gazdasági Egyetemen, ahol angol nyelvű képzésen tanulok gazdasági területén.
Fő tanítási területem az angol nyelv, melyből rendelkezem B2-Telc (középfokú, komplex), C1-ECL (felsőfokú, komplex), illetve IELTS (nemzetközileg elismert) nyelvvizsgákkal.
Öt éves gimnáziumi tanulmányaim alatt (az angol mellett) emelt óramszámban és szinten tanultam a német, illetve a magyar nyelv és irodalom tantárgyakat is. A két idegennyelvből emelt szintű érettségit tettem.
Hiszem, hogy az eredményes tanulás kulcsa a személyre szabott tanórákban rejlik. Én magam is magánórák keretein belül tudtam az iskolában kapott tudást elmélyíteni, kibővíteni. Az ilymódon szerzett tapasztalataimat alkalmazom én magam is, saját tanóráim keretein belül.
Célom, hogy az eddigi tapasztalatiamat és tudásomat másoknak is továbbadhassam, olyan módon hogy a tanulás egyszerre lehessen szórakoztató és eredményes.
Megannyi pozitív tapasztalat után határozottan kijelenthetem, hogy szívügyemme vált a tanítás, amit a sok pozitív visszajelzés tükröz igazan.

Ha felkeltettem az érdeklődésed, keress bátran:
- üzenetben
- liliannanagybekesi(kukac)gmail.com
- 06 húsz 3133707

Óratípusok

Standard óra

5000 Ft / 55 perc