János S.

János S.

Új tanulókat fogad

János S.

Új tanulókat fogad

Jogosítvány megvan, de a gyakorlat hiányzik? Bizonytalan vagy?

Ár Ártól 1400 Ft
Korrepetálási tantárgyak:

Leírás

Porosodik a jogosítványod a fiókban? Félsz a volán mögé ülni? Tartasz tőle, hogy másokat vagy akár magadat veszélybe sodrod, mert még nincs meg a vezetésben a rutinod? Úgy érzed, a környéket nem ismered még elég jól?
Egy életet töltöttem el az oktatásban és 3 év nyugdíjban töltött év után, úgy érzem, még mindig hozzá tudnék járulni, ahhoz, hogy magabiztosabban és ez által biztonságosabban tudjunk, ill. tudjál vezetni.
Soha nem volt 2 egyforma képességű tanulóm, pedig rengeteg felnőttel, diákkal és nyugdíjassal dolgoztam már együtt. Ki ebben jó, ki pedig másban, ezért teljesen egyénre szabjuk az oktatást a te kéréseidnek megfelelően:
Ha a célod, hogy egy útvonalat gyakoroljunk be, akkor arra gyakorlunk, ha kifejezetten egy helyzetre szeretnél fókuszálni, mint pl. a parkolás, akkor arra fókuszálunk.

A biztonságos és jó vezetés mindenki érdeke, hiszen együtt veszünk részt a közlekedésben. Én az ingyenes vezetési oktatással szeretnék ehhez hozzájárulni, melyért cserébe nem várok el egyebet, csak annyit, hogy kérlek, vedd komolyan az együtt töltött munkát, és ha lemondásra kerülne egy megbeszélt óra, akkor azt időben kommunikáld, mert akkor azt az időt inkább az unokákkal töltöm el:)

Köszönöm előre is a bizalmat
Üdvözlettel:
Szabó János

Óratípusok

Standard óra

1400 Ft / 55 perc