Kocsó B. Ellenőrzött személyazonosság

Kocsó B.

Ellenőrzött személyazonosság
Új tanulókat fogad

Kocsó B.

Új tanulókat fogad

Egyetemista hallgató várja az általános iskolás, gimnazista és egyetemista( matematikából és fizikábó) tanulni vágyókat!

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  5000 Ft
Ár Ártól 5000 Ft

Leírás

Bence vagyok, 21 éves mérnök informatikus hallgató. 2 évig tanultam Pesten a BME-n energetikai mérnök szakon, most pedig az SZTE mérnök informatikai szakára járok. Az érettségire a Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium tanulójaként készültem fel emelt biológia, kémia, fizika fakultáción. A matematikát és fizikát az egyetemen sajátítottam el magasabb szinten. Nyelveket az általános iskolában kezdtem el tanulni. Angolt a harmadik osztálytól, oroszt az ötödik osztálytól egészen az egyetemig, mostanáig. Az angol B2-es középfokú komplex nyelvvizsgát nyolcadik osztályos koromban, az orosz B2-es középfokú komplex nyelvvizsgát az érettségi évében tettem le.
Emellett cserkész őrsvezető vagyok 7 éve, ez azt jelenti, hogy hetente tartok órát gyerekeknek, úgyhogy jól kijövök mindnkivel.
Ezen tapasztalatok alapján alkalmasnak érzem magam, hogy segítsek tanulni az általános iskolásoknak, középiskolásoknak, akár első éves egyetemistáknak is.
Tudok házhoz menni vagy online órát is vállalok.

Óratípusok

Standard óra

5000 Ft / 55 perc