Hella F.

Hella F.

1 órán belül válaszol az üzenetek 50%-ára
50% 1 ó
Új tanulókat fogad

Hella F.

Új tanulókat fogad

Online olasz és spanyol nyelvoktatás

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  5500 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, hétvégén
Ár Ártól 5500 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, hétvégén
Korrepetálási tantárgyak:

Leírás

Üdvözöllek!

Fekete Hella vagyok, olasz-spanyol nyelvtanár,15 éve foglalkozom nyelvtanítással, ami a munkám és a hobbim is egyben. Olaszország szerelmese lettem már a gimnáziumi évek alatt, amikor lehetőségem volt két hónapot a " Belpaese"-ben eltölteni. Azóta töretlen az olasz és a spanyol nyelv, és természetesen a két ország iránti szeretetem.Nyelvtanítást vállalok minden korosztály számára, minden szinten, legyen az nyelvvizsga (általános, gazdasági, idegenforgalmi),érettségi, nyaralás... Tapasztalatot szereztem mind az egyéni, mind a csoportos nyelvoktatásban és évek óta foglalkozom online nyelvoktatással. Alkalmazkodom a te igényeidhez. Az órák alatt célom a barátságos légkör kialakítása, hiszem, hogy csak így tudunk eredményesen együtt dolgozni.

Az óráim alatt minden készség fejlesztése fontos szerepet játszik, legyen az nyelvtan, szövegértés, fordítás vagy beszédfejlesztés.

Tanulás módszertani továbbképzést végeztem, fontos számomra a hatékony oktatáspedagógia módszerek és technikák alkalmazása.
A diákjaim között megtalálhatóak tanulási nehézséggel küzdő gyerekek is.

Az órák személyre szabottak. Felmérjük az igényed és célod a nyelvvel, illetve a tanulási stílusod, emberi tényezőid a megfelelő tanulási módszer meghatározása céljából. Nem kezdők esetén felmérjük a jelenlegi tudásszinted is.

Óratípusok

Standard óra

5500 Ft / 55 perc
Olasz,spanyol- szakmai nyelvvizsga

Igenforgalmi, gazdasági

6000 Ft / 50 perc