Gábor M. Ellenőrzött személyazonosság

Gábor M.

3 órán belül válaszol az üzenetek 100%-ára
100% 3 ó
Ellenőrzött személyazonosság
Új tanulókat fogad

Gábor M.

Új tanulókat fogad

Programozásból korrepetálás, felzárkóztatás, érettségi felkészítés

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  6000 Ft
Ár Ártól 6000 Ft
Korrepetálási tantárgyak:

Leírás

Kedves Szülők és Diákok!

Maksa Gábor vagyok, közel 2 éve web- és szoftverfejlesztőként dolgozom, mellette pedig a Szegedi Tudományegyetem programtervező informatikus képzésén veszek részt levelező tagozatos hallgatóként.

Programozásból korrepetálást, felzárkóztatást és érettségi felkészítést vállalok az alábbi nyelveken: C, C++, C#, Python és Java. Ezeken felül hobbicéllal szívesen tanítok Rust-ot és Javascript/Typescript-et is.

Kizárólag online adok órát. A Tanulónak rendelkeznie kell egy asztali számítógéppel vagy laptoppal, melyen előkészítette a Discord-ot és az általa kiválasztott környezetet, nyelvet. Előbbit fogjuk használni az órák megtartására.

Az időpontokat teljes mértékben a Tanuló szabadidejéhez fogom igazítani, illetve igény szerint "házi feladatot" is készítek. A tantervet személyre szabottan készítem, amit együtt is kialakíthatunk.

A közös munka kezdete előtt egy űrlap kitöltésével még gördülékenyebbé szeretném tenni az előkészületeket. Ezáltal jobban megismerve az igényeket és a már meglévő tudást, a lehető legjobb szolgáltatást tudom nyújtani.

Óratípusok

Programozás

6000 Ft / 60 perc