Réka F.

Réka F.

5 órán belül válaszol az üzenetek 50%-ára
50% 5 ó
Új tanulókat fogad

Réka F.

Új tanulókat fogad

Biológia vagy Kémia tanulás a diákok nyelvén!

Ár Ártól 5000 Ft
Korrepetálási tantárgyak:

Leírás

Sziasztok kedves diákok!

Réka vagyok, jövendőbeli biomérnök a BME-VBK Biomérnöki karán tanulok, tanulmányaim lassan a végéhez közelednek így több szabadidőm van, és szeretném hasznosan tölteni és segíteni a jövő természettudományokkal foglalkozó kis palántáit!

3éve foglalkozom középiskolás illetve általános iskolás diákokkal akik szeretnék megtanulni a kémiát illetve a biológiát eddig minden félév során egy diákot vállaltam, ám most úgy érzem belefér több diák is.

Tapasztalataim szerint a közoktatás nagyon gyorsan végig halad a témakörökön, és nincs elég idő az ,,ülepedéshez”, hogy a diák megértse amiről szó volt az órán hiszen a következő órán ismét egy új témakört kezdenek.
Én időt adok a diákoknak, kérdezhetnek bátran nincs buta kérdés, és próbálom mindig a diák igényeinek megfelelően összeállítani az órát, mind elméleti és számolási óra szempontjából is.
Vállalok, korrepetálni szükséges illetve érettségire felkészítendő diákokat is.

Amennyiben felkeltettem érdeklődésedet, várlak sok szeretettel!

Hagyjátok, hogy együtt fedezzük fel a természettudományok lenyűgöző világát, és együtt építsük fel a jövő innovációit. Készüljetek fel egy izgalmas és interaktív tanulási élményre!

Óratípusok

Standard óra

5000 Ft / 55 perc