Horvath A.

Horvath A.

Új tanulókat fogad

Horvath A.

Új tanulókat fogad

Végzett vegyész hallgató szeretne segíteni, korrepetálás, házi feladat, középszintű érettségi felkészítés, egyetemistáknak vizsgára, zh-ra felkészítés.

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  4000 Ft
Ár Ártól 4000 Ft
Korrepetálási tantárgyak:

Leírás

Sziasztok! Anna vagyok, 22 éves, Vegyészként végeztem Veszprémben, most mester szakon, BME-n vagyok Gyógyszervegyész-mérnök szakon.
Őszintén megmondva nektek, én se mindig szerettem a kémiát, sőt.., viszont, ahogy egyre jobban kezdtem beleásni magam, megértve a folyamatokat, leginkább kísérletek alapján, megtetszett, érdekelt..olyan más volt, nem e világi. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy gimnáziumban jó kémia tanárom volt, így az órák is felüdülések voltak.
Remélem az óráim alatt sikerül némi kincset is megmutassak a kémiából, nem csak a szenvedős képleteket, számolásokat, amikkel nekem is meggyűlt még annó a dolgom.
Általános iskolások illetve középiskolások kémia korrepetálását, leckében való segítséget, feleléshez felkészítést vállalnék.
A témához kapcsolódó saját jegyzeteimet is szívesen megosztom, középiskolásoknak kérésre le is tudom fénymásolni az adott tananyagot amiből én tanultam még.
Továbbá szívesen segítek középszintű kémia érettségihez való felkészülésben.
Alapképzésre járó leendő vegyészeknek is szívesen segítek a vizsgákra való felkészülésben, számolásokban, tanulási módszerekben.
Egy óra átlagosan 50-60 perc lenne, egyéni megbeszélés alapján természetesen lehet több is.

Óratípusok

Standard óra

4000 Ft / 55 perc

Fotók és bizonyítványok