Anna T.

Anna T.

Új tanulókat fogad

Anna T.

Új tanulókat fogad

Kedves Érdeklődő!:) Anna vagyok, immunbiológus. Örömmel vállalok biológia korrepetálást, illetve érettségire való felkészítést.

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  6000 Ft
Ár Ártól 6000 Ft
Korrepetálási tantárgyak:

Leírás

Anna vagyok, 25 éves és Immunológia, Molekuláris- és Mikrobiológia mesterfokozatú diplomámat az ELTE-n szereztem angolul. Gyermekkorom óta érdekel az ember, a természet és ezek összefüggései. Nagyon szeretek csapatban dolgozni és minél jobban, érthetően tanítani. Nagyra becsülöm mikor valaki eldönti, hogy természettudományt szeretne tanulni. Célom egy átfogó biológiai tudás átadása, amely az összefüggések megértésére koncentrál.

Az óráról:
Az érettségire való felkészítő óra tartalmaz elméleti és gyakorlati (feladat megoldás) részt. A különböző témák közötti összefüggéseket is átbeszéljük, hogy a tanulónak a végén legyen egy összefüggő képe és gondolatmenete. További fő célom egy kritikus gondolkodásmód kialakítása, mely szerintem elengedhetetlen a tudományos vagy orvosi pályára készülőknek:). A korrepetálás az egyeztetés után szinte teljesen egyénre szabott. Az óráimon saját jegyzetekkel is tanítok, amit megosztok a tanulóimmal. Nagyon szeretek együtt dolgozni és gondolkozni a tanítványaimmal, emiatt is fontos célom egy olyan órai légkör kialakítása ahol mernek kérdezni, és a munka mellett jól érzik magukat.

Óratípusok

Standard óra

6000 Ft / 55 perc