Brigitta S.

Brigitta S.

27 órán belül válaszol az üzenetek 100%-ára
100% 27 ó
Új tanulókat fogad
Ingyenes próbaóra

Brigitta S.

Új tanulókat fogad
Ingyenes próbaóra

Biztonságos környezet, ahol fejlődni tudsz!

Ár Ártól 4000 Ft

Leírás

Hiszek benne, hogy a hatékony tanulás és az ismeretek elsajátítása nem a magolásról és az unalmas percekről szól. Hiszem, hogy a megfelelő módszerrel mindenki kepés megszerezni a számára szükséges tudást.
Az együtt töltött idő alatt birtokába kerülsz majd a megfelelő lexikális tudásnak, emellett pedig azt is megtanuljuk, hogy hogyan fejezd ki magad, hogyan ad vissza a megszerzett tudást szóban és írásban egyaránt.

Magamról:
Jelenleg az Eszterházy Károly Katolikus egyetem, történelem-etika tanár szakos hallgatója vagyok, emellett pedig life-, valamint gyermek és ifjúsági coachként tevékenykedem. A tanítás, korrepetálás és a gyermekek fejlesztése fiatal korom óta része az életemnek.
Türelmes és nyitott vagyok a diákjaim irányába. Szeretem látni, és szeretek részese lenni annak a folyamatnak, amelyben új ismeretre tesznek szert.

Ha nyugodt, empatikus környezetben szeretnéd elsajátítani a tudást, egy olyan személy segítségével, aki nem csak a tananyagra, hanem rád, az érzéseidre és a gondolataidra is figyel, akkor várlak szeretettel.

Óratípusok

Próbaóra

Ingyenes / 30 perc
Standard óra

4000 Ft / 55 perc