Krisztina P.

Krisztina P.

Új tanulókat fogad
Ingyenes próbaóra

Krisztina P.

Új tanulókat fogad
Ingyenes próbaóra

Francia- és történelemórák diákközpontúan, egyéni igényekre szabva, személyes formában

  • Ártól  3000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délután, este, hétvégén
Ár Ártól 3000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délután, este, hétvégén

Leírás

Paulik Krisztina vagyok, másodéves pszichológiahallgató az ELTE-n. A francia nyelv és a történelem tantárgyak különösen közel álltak hozzám a gimnáziumomban, mely francia két tannyelvű tagozatos volt, így főbb tantárgyakat franciául tanulhattam. A középiskolai tanulmányaimat egy 96%-os emelt szintű franciaérettségivel, illetve egy francia nyelvi OKTV 2. hellyel zártam. Emellett 88%-os eredményű emelt történelemérettségit tettem franciául. Magyar nyelvtanban és irodalomban is szívesen segítek, az emelt érettségim 93%-os lett ebből a tantárgyból, illetve számos nyelvtanversenyen részt vettem.
A tanulás és a versenyek mellett már gimnáziumban is fontos volt számomra az, hogy másoknak segítsek. Az online oktatás nehézségei során osztálytársaim plusz segítséget igényeltek, én különórákat tartottam nekik francia nyelvből és történelemből egyénileg és csoportosan is, mely nagyban segítette a felkészülésüket - így gimnáziumi éveim alatt több éven keresztül tapasztalatot szerezhettem különórák lebonyolításában. Ezeket az órákat én is élveztem, hiszen egyik fő motivációm volt, hogy másoknak segítsek.
Az óráim stílusa alapvetően a diák igényeire van szabva, ahhoz kapcsolódóan, hogy mi a konkrét cél (pl. érettségi, nyelvvizsga, beszéd fejlesztése), így szívesen készülök akár típusfeladatokkal, akár beszédtémákkal stb. Személyesen szeretnék órákat tartani. Az órák közötti felkészüléshez szívesen adok általam összeállított anyagokat (jegyzetek, Quizlet-listák).

Óratípusok

Próbaóra

Ingyenes / 30 perc
Standard óra

3000 Ft / 55 perc