Agocs A.

Agocs A.

Új tanulókat fogad

Agocs A.

Új tanulókat fogad

Hollandiában nemzetközi jogot hallgató diák vállal korrepetálást történelemből, illetve jogi alapismeretekből

Ár Ártól 3500 Ft
Korrepetálási tantárgyak:

Leírás

Szia,

Attilának hívnak, 19 éves vagyok, és jelenleg a maastrichti egyetem nemzetközi jog szakán vagyok első éves hallgató. Érettségikor emelt történelmet és angol tettem, mindkettőnél kimagasló eredménnyel, így merem állítani, hogy tisztában vagyok a gimnáziumi tananyagból mindkét területen.

Ezen túl az angol a munkanyelvem is, hiszen több mint 7 hónapja angolul tanulnom a jogot, elsajátítottam a jogi szaknyelvet, ezt használom napi szinten.

Szakterületeim: európai integráció, modern nemzetközi történelem, XIX-XXI. századi magyar történelem.

Motiváció: az érettségi alatt több tanulócsoportnak is a tagja voltam, és hamar észrevettem, hogy a többiek az én jegyzeteket preferálják, és sokszor én magyaráztam el a nehezebb összefüggéseket az osztálytársaimnak.

Az óráim stílusa: igényednek megfelelően fogom összeállítani a “tanrendet”, legyen szó last-minute érettségi felkészítésről, vagy átfogó korrepetálásról. A közvetlen kommunikációt részesítem előnyben, baráti/kollegiális viszonyt, semmint a tanár-diák leosztást.

Az órák lebonyolítása: eredendően a fizikai távolság miatt, óráimat csak online körülmények között tudom tartani. A platform a te választásod, nekem minden fekszik (Skype, Google Meet, Zoom, Discord).

Óratípusok

Standard óra

3500 Ft / 60 perc