K A.

K A.

1 órán belül válaszol az üzenetek 100%-ára
100% 1 ó
Új tanulókat fogad

K A.

Új tanulókat fogad

Angol nyelvtanár online és személyesen is - Tanulj hatékonyan és rugalmasan!

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  6000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 6000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Korrepetálási tantárgyak:

Leírás

Kedves Leendő Diákom!

Szeretnéd fejleszteni angol nyelvtudásodat vagy felkészülni egy nyelvvizsgára vagy állásinterjúra? Én itt vagyok, hogy segítsek!

Tapasztalt diplomás nyelvtanárnőként évtizedes gyakorlattal vállalom, hogy segítsek neked elindulni az angol nyelv világában vagy éppen fejlesztem a már meglévő tudásodat. Legyen szó nulláról indulásról vagy a meglévő nyelvtudásod felfrissítéséről, szívesen segítek.

Minden tudásommal támogatlak az angol nyelv alapfokától a felsőfokig, legyen szó gyerekekről, fiatalokról vagy felnőttekről. Tapasztalatom van tanulási nehézségekkel küzdő gyerekekkel (SNI) is, és célom, hogy mindenki számára egyénre szabottan és komplex módon segítsek a fejlődésben.

Felkészítelek különböző nyelvvizsgákra, mint például EuroExam, iTolc, Origo, IELTS, TELC stb. és segítek abban, hogy magabiztosan állj meg az angol nyelvű munkaerőpiacon.

Budapesten, Mátyásföldön a Cinkotai HÉV megállóhoz közel találsz, ahol személyesen is tanítok, de online órákra is elérhető vagyok.

Az óra díja 6000 Ft/60 perc, de az első próbaóra (45 perc) ingyenes. Az első óra előtt megbeszéljük, hogy mire van szükséged, és az órán felmérem a tudásszintedet, hogy hatékonyan tudjunk dolgozni együtt.

Keress bizalommal, és induljunk el együtt az angol nyelv felfedezésének útján!

Üdvözlettel,
Anna

Óratípusok

Standard óra

6000 Ft / 55 perc