Kíra K.

Kíra K.

Kíra K.

Angol és német órák érettségiző gimnazistától

Ár Ártól 3000 Ft

Leírás

Kessztyűs Kíra vagyok, 19 éves. Most fogom befejezni Kecskeméten a középiskolai tanulmányaimat, ami során rengeteget tanultam angolt és németet, ezt a tudást pedig át szeretném adni.

Eredményeim a téren:
- emelt szintű angol és német nyelvi érettségi (98% mindkettő)
- német nemzetközi nyelvvizsga (DSD II) C1 szinten
- angol nyelvvizsga (Cambridge Advanced) C1 szinten

Nincsen tapasztalatom a tanításban, és ilyen téren végzettségem sem, de nagyon szeretném elkezdeni, továbbá úgy gondolom, hogy jó vagyok az emberek igényeinek felmérésében a tanulás során, és sok jó és rossz technikát megtapasztaltam a saját bőrömön. Kérlek, a tapasztalatom hiányának tudatában keress, hiszen van itt nálam kvalifikáltabb tanár, aki lehet a te igényeidnek jobban megfelel :)

Az órák menete attól függ, mire van szüksége a tanulónak, de a beszédkészségre sok hangsúlyt szeretnék fektetni, mert szerintem az nagyon fontos. Sok nyelvkönyvem is van amikből dolgozhatunk, mint tananyag, mindenféle ilyet kamatoztatni tudok. Az órákat 45 percesre tervezem, leginkább online, de személyesen nyár végéig Nagykőrösön, Kecskeméten és Cegléden vállalom.

Ha felkeltettem az érdeklődésedet vagy kérdésed van, keress bizalommal, örülök, ha segíthetek elérni a nyelvi céljaidat!

Óratípusok

Standard óra

3000 Ft / 55 perc