Balázs F.

Balázs F.

3 órán belül válaszol az üzenetek 100%-ára
100% 3 ó
Új tanulókat fogad
Ingyenes próbaóra

Balázs F.

Új tanulókat fogad
Ingyenes próbaóra

Matematika, Fizika, Német beszédkészség, C/C++ programozási nyelv - korrepetáció online, vagy személyesen

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  2500 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délután, este, hétvégén
Ár Ártól 2500 Ft
Előnyben részesített időpontok: délután, este, hétvégén

Leírás

Matematika, Fizika, Német beszédkészség, C/C++ programozási nyelv korrepetáció online, vagy személyesen Budapesten.

// Rólam //

Balázs vagyok, tanítani mindig is szerettem, a gimnáziumi éveim alatt sikerült kitapasztalom, hogy milyen módszerekkel lehet a tudás átadása a leghatékonyabb.

Ezeket a módszereket, az érettségi előtti, 50 óra közösségi szolgálatban valamint, COVID alatt önkéntes alapon, hátrányos helyzetű diákok korrepetálása során csiszoltam tovább.


// Miért engem válassz? //

Matematikát, fizikát, valamint a C/C++ programozási nyelveket a mérnökképzés részeként tanultam a Műegyetem Villamosmérnöki-karán, így egyszerre tudok segíteni mind az általános/középiskolai tananyagok hatékony elsajátításában, mind pedig az érettségire és az egyetemre való felkészülésben, hogy az intézményváltás minél zökkenőmentesebbre sikerüljön.

A német nyelvet az iskolakezdéstől kezdve tanultam nemzetiségi általános iskolában, majd az érettségit követően és az egyetemi tanulmányaim megkezdését megelőzően Németországban éltem egy évet. Ezek után sikeresen megcsináltam a Goethe C2 (GDS) nyelvvizsgát.

Óráim jó hangulatúak, de lényegretörőek, azonban mindenek előtt személyre szabottak. Alapvetően típusfeladatokon keresztül segítek elsajátítani diákjaimnak a különböző problémák megoldásaihoz szükséges eszköztárat, amivel aztán képesek lesznek önállóan feladatok megoldására.

Az alapelvem az, hogy csak egy rossz kérdés van, mégpedig a ki nem mondott kérdés. Ennek szellemében szükség esetén az egyes témaköröket több irányból megközelítve, korábbi anyagrészek újbóli felfrissítésével, igyekszem diákjaimnak átadni.


// Tanulmányaim //
- gimnázium: Piarista Gimnázium
- egyetem: BME villamosmérnök BSc (folyamatan lévő tanulmányok)

Óratípusok

Próbaóra

Online próbaóra.

Ingyenes / 30 perc
Online korrepetálás

4000 Ft / 60 perc
Német beszédkészség intenzív fejlesztése - online

A diák megkapja előre elküldve legkésőbb 2 nappal az óra előtt a korrepetálás anyagát, ez alatt az idő alatt lehetősége van megismerkedni vele. Az órán pedig szóban feldolgozzuk az aktuális témát.

2500 Ft / 30 perc
Személyes korrepetálás

5000 Ft / 60 perc